Cornel Ţălnar anunţă: „Cristi vrea să revină la Dinamo”

Fostul acţionar al lui Dinamo, Cristi Borcea este tot mai aproape de revenirea la Dinamo, toate zvonurile privind schimbarea patronatului la clubul din „Stefan cel Mare” capata din ce in ce mai mult contur.

epiesa.ro

Fosta glorie a lui Dinamo, Cornel Ţălnar a dezvăluit că fostul acţionar i-a transmis într-o discuţie avută la penitenciar, că s-a săturat de suferinţa prin care trece Dinamo şi este tot mai decis să investeacă la Dinamo și-l va numi pe fiul său în conducerea clubului.

„Eu am tot ţinut legătura cu Cristi Borcea, ne leagă o strânsă prietenie și l-am vizitat la închisoare. Ultima vizită am făcut-o recent şi vă pot spune că Borcea nu mai suportă situaţia în care a ajuns Dinamo. Echipa noastră de suflet se bate la retrogradare şi asta este prea de tot.

Cristi vrea să revină la Dinamo după ce o să iasă din închisoare. Cu el o să intre în această afacere şi fiul său. Dar mai bine spus Patrick o să fie cel care o să conducă Dinamo în acte.

Nu uitaţi că şi Patrick are Dinamo în sânge la fel ca tatăl său. Dacă Borcea o să apeleze la mine, voi pune umărul cu tot ce pot la renaşterea lui Dinamo. Am înţeles că mai sunt şi alţi dinamovişti pe care Cristi îi are în cap să îi aducă la Dinamo. Cât de curând Borcea o să ceară eliberarea condiţionată.

Ionuț Negoiţă nu poate mai mult de atât. Omul a făcut tot ce a putut, dar este clar că el nu are banii necesari pentru ca această echipă să se bată la titlu. La Dinamo o să fie o curăţenie generală. Mulţi jucători vor pleca în vară. Unii nu au valoare de Dinamo, iar alţii vor termina contractele şi nu vor mai primi oferte pentru prelungirea acestora”, a declarat Cornel Țălnar.

  • Cristi Borcea se află în continuare sub arest după condamnarea primită în martie 2014 în Dosarul Transferurilor.
  • Acesta ar putea să fie eliberat în luna aprilie a acestui an.
  • Borcea a finanţat Dinamo în perioada 1998-2012.
Reclame