Impresarul lui Torje, se apără, dupã criticile lui Florin Bratu | „Eu îl respect pe Bratu, dar de aici până la a mă ataca direct…”

Florin Bratu, antrenorul lui Dinamo, a reacționat după declarațiile lui Cristea Opria, care a declarat recent că e exclus ca Torje să mai rămână în „Ștefan cel Mare” și din vară. Acestea au dus la tensiuni între antrenorul lui Dinamo şi agentul mijlocaşului.

watchshop.ro

Cristea Opria i-a răspuns lui Florin Bratu, afirmând că declaraţiile sale nu au venit după meciul pierdut de dinamovişti la Craiova, ci în momentul în care „internaţionalul” român a semnat în iarnă cu Dinamo.

„Nu e de acum declaraţia, ci de când a semnat împrumutul. Am zis că nu poate să rămână la Dinamo, pentru că e sub contract cu ruşii. Eu îl respect pe Bratu, dar de aici până la a mă ataca direct…că e în defavoarea clubului, a jucătorilor ce am spus eu. Nu e o declaraţie dată după meciul cu Craiova. Eu sunt convins că Gabi a venit cu totul sufletul la Dinamo, a venit să facă treabă, însă el nu e 100 % pregătit. El e împrumutat până în vară, de atunci trebuie să meargă la clubul-mamă. Dacă vrea să îl cumpere Dinamo am eu ceva împotrivă?”, a spus Cristea Opria.

„Eu am auzit declaraţia după meci. Nu este în regulă. Dacă domnul Opria consideră că îi face bine lui Gabi Torje cu astfel de declaraţii, se înşală. Eu atât pot să-i spun. Dacă a venit la Dinamo, trebuie să respecte acest club. A avut probleme în ultimii ani, trebuie să joace, trebuie să fie conştient de acest lucru. Gabi Torje e un băiat inteligent, sper să înţeleagă mesajul. Domnul Opria trebuie să fie foarte atent când dă astfel de declaraţii. A mai intrat pe la emisiuni şi părea că e bucuros că semnează cu Dinamo. Iar acum, după o lună, deja se gândeşte că vrea să plece. Nu mi se pare corect”, a fost declaraţia lui Bratu.

Reclame