Dinamo aduce primul jucător cerut de Bratu | Fundaşul a jucat la Borussia Dortmund

Florin Bratu are un singur obiectiv în acest final de sezon, acela de a forma un grup care să joace un fotbal bun, de calitate, care să poată emită pretenţii în sezonul viitor. Pentru asta, Bratu a adus un jucător de perspectivă în Ștefan cel Mare.

„Câinii” se vor întări în apărare cu Marco Ehmann, un fundaș central trecut în carieră și pe la juniorii Borussiei Dortmund.

Căpitan al „tricolorilor”, Ehmann are dublă cetățenie: română și germană, acesta a fost titular în majoritatea partidelor disputate de echipa naţională Under 18 cu Bratu selecţioner.

Căpitan si la echipa sub 17 ani a Borussiei, Ehmann a jucat ultima oară la Karlsruhe, dar fundasul și-a reziliat contractul cu nemții şi este aşteptat să sosească la Bucureşti să semneze în perioada imediat următoare cu Dinamo.

„Ehmann este un jucător foarte bun, talentat, care ne va ajuta cu siguranță. L-am antrenat și la naționala de juniori. Am mare încredere în el! A rămas liber de contract și l-am convins să vină la Dinamo. Marco are disciplina specifică jucătorilor din Germania, iar asta contează foarte mult”, a spus Florin Bratu.

Reclame