Primul transfer perfectat de Marius Niculae| „M-am apucat de impresariat”

Dinamo a bifat deja primul transfer sub comanda lui Florin Bratu. Cu ajutorul lui Marius Niculae, „câinii” s-au înţeles cu Marco Ehmann, jucătorul crescut la juniorii Borussiei Dortmund.

watchshop.ro

Fostul căpitan al lui Dinamo, Marius Niculae debutează în noua meserie la clubul său de suflet și a dezvăluit că a intrat de mai bine de un an în branșa impresarilor, însă abia Ehmann la Dinamo, este primul transfer oficial.

„Nu sunt în organigrama clubului și nu voi face parte din staff-ul lui Dinamo. Este un jucător pe care Florin Bratu îl cunoștea de la echipa națională și eu l-am adus.

E primul transfer oficial pe care l-am făcut. Eu nu am niciun comision. Mă apucasem de un an de impresariat, dar mă axez pe jucători tineri și cu o altă mentalitate. Ceea ce avem în România în momentul de față lasă de dorit.

Momentan, Florin și l-a dorit foarte mult pe acest jucător, pentru că îl cunoaște. În viitor vom vedea, eu mă axez tot pe jucători tineri, în special străini, nu pe cei deja consacrați, pentru că nu sunt bani. Chiar și când era Adrian Mutu la club am propus câțiva jucători din Portugalia, dar nu aveau buget pentru ei”, a declarat Niculae.

„Săgeată” nu este de acord cu strategia folosită de Dinamo și face o comparație cu perioada în care el evolua în „Ștefan cel Mare”.

„Se vindeau și pe vremea mea jucători, dar atunci existau mereu înlocuitori. Acum nu vine nimeni în schimb, au doar soluții low-cost. M-am săturat de „New Dinamo” și de așa numitele proiecte pe termen lung.

I-au adus pe Torje și Palic, doi jucători de mare valoare, dar nu sunt pregătiți sută la sută. Sunt dezamăgit. Nu e normal ca un club ca Dinamo să se bată pentru salvarea de la retrogradare. Nu cred că s-a mai întâmplat asta vreodată”, a mai spus Marius Niculae.

epiesa.ro

  • 43 de meciuri și 15 goluri are Marius Niculae în naționala mare a României, pentru care a jucat din 2000 până în 2013.
  • 5 trofee a câștigat Marius Niculae în România, toate cu Dinamo: titlul de campion în Liga 1 (2000), 3 Cupe ale României (2000, 2001, 2012) și o Supercupă a României (2012).
  • Marius Niculae s-a și retras de la Dinamo. Ultimul meci din cariera lui a fost un Petrolul – Dinamo 0-3, pe 22 mai 2015.
Reclame