Dănciulescu descrie noului transfer al lui Dinamo: „Mi se pare mai mobil decât Nedelcearu!”

Dinamo a realizat primul transfer din mandatul antrenorului Florin Bratu, cu ajutorul lui Marius Niculae, l-au legitimat pe Marco Ehmann, un fundaș central în vârstă de 17 ani.

epiesa.ro

Directorul sportiv al „câinilor roşii”, Ionel Dănciulescu a făcut o scurtă caracterizare noului fotbalist din Ștefan cel Mare.

”Marco este un jucător pe care Florin îl cunoaște mult mai bine, l-a avut la lotul național de juniori. El are și o selecție pentru naționala Germaniei, nu și pentru România. A semnat azi noul contract, dar nu pot spune acum când îl vom vedea și pe teren într-un meci oficial. Este fundaș central, dar poate juca și pe benzi și la mijloc, un fotbalist polivalent. Este destul de înalt, bine legat. Mi se pare mai mobil decât Nedelcearu, peste el. Un jucător cu calități extraordinare, de viitor.

Băiatul provine dintr-o famile cu origini românești, dar înțelege foarte puțin limba, așa că ne descurcăm în engleză. Dar poate fi eligibil pentru a juca în naționala Romîniei. Vor mai fi anumite teste zilele viitoare pentru a vedea exact unde se află din punct de vedere al pregătirii, dar Florin va decide când îl va folosi.

Însă, acum pot spune, în sinteză, că are gabarit, e cerebral pentru vârsta lui și este de mare viitor”, a spus Dănciulescu.

  • Ehmann a jucat ultima oară la reprezentativa U19 a celor de la Karlsruher, şi a mai fost legitimat la echipele de juniori ale Borussiei Dortmund.
Reclame