Miriuţă rupe tăcerea și vorbeşti în premieră: „Eu, cât am fost la CFR, am avut bulan!”

Vasile Miriuţă a rămas fără serviciu şi nu a trecut încă peste perioada petrecută la Dinamo, fostul antrenor știe de ce nu a putut să-i ducă pe „câinii roşii” în play-off-ul Ligii 1.

melimeloparis.ro

Acesta a dezvăluit că ar fi plecat din Ştefan cel Mare chiar dacă ar fi reuşit să califice echipa în play-off şi nu are nimic ce să le reproşeze jucătorilor.

„Eu, cât am fost la CFR, am avut bulan, că aşa spunem noi. Amintiţi-vă, cu Iaşiul m-au egalat în minutul 90, am dat gol în minutul 93. Vreo 2-3 meciuri am bătut acasă în minutul 80 şi ceva. Ca antrenor, dacă nu ai bulan, nu poţi.

L-a Bucureşti, pe mine m-a lăsat bulanul. La Botoşani, la 0-0, nişte ocazii uriaşe Nemec. La Timişoara, Rivaldinho şi Bokila au fost de 3 ori singuri cu portarul. Cu Craiova, chiar vorbeam cu Nistor, a dat bară-bară şi a ieşit mingea afară. La Budescu a intrat în poartă”, a comentat Miriuţă”, a povestit fostul antrenor.

Vasile Miriută a dezvăluit şi cum s-a produs demiterea sa, din funcția de antrenor principal.

„După meciul cu Astra, am primit un telefon de la Bălănescu, m-am prezentat a doua zi la sediul clubului, ne-am strâns mâna şi ne-am despărţit.

O spun în premieră: eu şi dacă aş fi calificat Dinamo în play-off, plecam! Eram hotărât dinainte, Marco, băiatul meu, ştia asta.

Toate discuţiile le-am avut cu patronul şi cu preşedintele. Clubul avea nevoie de bani, ăsta e adevărul, iar jucătorii şi-au dorit să plece. De aceea nu m-am opus”, a explicat Miriuţă.

Tehnicianul în vârstă de 49 de ani a mai spus că: „Păstrez legătura cu ei, unii dintre ei mă mai sună. Pe unde am fost, nu le-am reproşat nimic jucătorilor. M-am înţeles extraordinar cu Anton cât a fost la Dinamo, un jucător de mare caracter. A fost mâna mea dreaptă, ştia să ţină vestiarul. Cu Nedelcearu m-am înţeles bine, chiar dacă nu are experienţă. Cu Filip, la fel. Am vorbit cu el după ce a plecat, e un băiat fain.

Eu cu domnul Negoiţă chiar am avut o relaţie bună. După două săptămâni la Dinamo, eu am vorbit doar cu dânsul. Am rămas în relaţii bune, vorbeam orice. Danciu, din păcate, n-are o putere prea mare, dar el a fost alături de mine, e un băiat minunat. La Craiova e Marcel Popescu, la Botoşani e Cornel Şfaiţer. Din păcate, aşa ceva lipseşte la Dinamo. Un om care să fie legătură între echipă şi patron”.

  • Miriuţă a pregătit-o pe Dinamo în perioada septembrie 2017 – februarie 2018, fiind demis după ultima etapă din sezonul regulat.
Reclame