Dinamoviștii sunt „urecheaţi“ de Dănuț Lupu: ”Am să-i judec foarte aspru!”

„Câinii roşii”, după primele 5 meciuri din play-out, ocupă locul 1, cu 32 de puncte.

evomag.ro

Cu toate acestea, jucătorii nu s-au obișnuit cu ideea că au ratat calificarea în play-off, iar Dănuț Lupu, membru în staff-ul administrativ al lui Dinamo, spune că ei trebuie să fie ultimii care să aibă motive de supărare.

”Am să-i judec foarte aspru! Noi nu avem un lot rău pentru fotbalul românesc din aceste vremuri. Până la urmă, au fost două meciuri pe care dacă le gestionam mai bine, acum alta era situația. Hai, cu Steaua a fost cum a fost, dar cu Astra, ce să mai spun? Au avut 90 de minute în care trebuia să joace doar pentru ei. Nu au reușit. Sunt supărați acum că joacă cu cine joacă? Dar, dacă n-au fost în stare să facă un egal cu Astra?”, a spus Lupu.

A dispărut entuziasmul oficialului dinamovist, care spera ca Dinamo să repete evoluția din campionatul trecut și să lupte pentru campionat până în finalul play-off-ului.

”Am început să fiu mai realist. Până la urmă, atât se poate cu ce avem la dispoziție, atât facem. Datoria noastră este aceea de a face o echipă cât mai bună cu resursele de care dispunem”, a mai spus Dănuț Lupu.

Pentru Dinamo urmează partida de pe teren propriu cu ACS Poli Timișoara, vineri, 20 aprilie, de la ora 20:45. Preţurile tichetelor de acces sunt cuprinse între 10 şi 40 de lei şi se pot achiziționa de pe platforma online www.bilete.ro

Reclame