Prima reacție a lui Ionuț Lupescu, după ce a pierdut alegerile pentru șefia FRF

Adunare generala FRF. 25.01.2010.

Ionuț Lupescu s-a declarat dezamăgit după ce a pierdut alegerile pentru șefia Federației Române de Fotbal, iar Răzvan Burleanu a câștigat un nou mandat la FRF cu un scor categoric. Burleanu a obţinut chiar 168 de voturi faţă de numai 78 câte a obţinut contracandidatul său principal, Ionuţ Lupescu.

bestkids.ro

Ionuţ Lupescu a declarat, după ce a pierdut alegerile de la FRF în favoarea lui Răzvan Burlreaniu, că le urează membrilor federaţiei să aibă parte de dezvoltarea pe care şi-o doresc.

„Sincer să fiu, mă simt împlinit. Eu am oferit o alternativă fotbalului românesc, cred că aş fi regretat dacă nu aş fi venit cu această alternativă. Cred că suporterii vor fi foarte atenţi în ceea ce va urma în anii următori. Eu am crezut că sunt oameni care doresc binele fotbalului, dar se pare că m-am înşelat. Din păcate, domnul Burleanu continuă cu jignirile şi nu arată respect pentru lumea fotbalului. Va trebui să vă obişnuiţi voi cu toate acestea, eu mă duc puţin până acasă.

Nu mi-a lăsat niciun gust amar această experienţă. Dacă oamenii au decis că nu e nevoie de mine, atunci nu e niciun fel de problemă. Eu sper ca de acum încolo totul să fie bine. Să nu mai fie date mincinoase, îmi doresc ca fotbalul românesc să ajungă acolo unde a fost acolo, dar nu depinde de mine, depinde doar de cei care conduc.

Felicitări preşedintelui pentru victorie! Vreau să le mulţumesc în primul rând celor care m-au votat, dar şi celor care au avut altă opţiune. Cred că a fost de datoria mea să vin şi să încerc să redresez fotbalul şi să-l putem dezvolta. Sper ca în următorii patru ani să puteţi dezvolta fotbalul şi să aveţi performanţă. Vă mulţumesc”, a declarat Ionuţ Lupescu la finalul alegerilor.

  • Burleanu a obţinut 168 de voturi, iar Ionuţ Lupescu 78 de voturi. Marcel Puşcaş a primit 8 voturi, iar Ilie Drăgan niciun vot. La Adunarea Generală au votat 254 de membri.
Reclame