Bratu a dezvăluit care este relaţia sa cu Ionuț Negoiţă: „Negoiţă e foarte implicat”

Tehnicianul lui Dinamo, Florin Bratu a susţinut o conferinţă de presă înaintea partidei cu Gaz Metan, în care a vorbit despre relaţia pe care o are cu Ionuţ Negoiţă şi a dezvăluit că finanţatorul lui Dinamo este foarte implicat şi că poartă discuţii cu acesta aproape în fiecare zi.

evomag.ro

Florin Bratu susţine că nu are informaţii în legătură cu vânzarea clubului din “Ştefan cel Mare” şi că se concentrează pe ceea ce are de făcut la echipa pe care o pregăteşte.

„Negoiţă e foarte implicat. Vorbesc aproape zilnic cu dânsul. E ambiţios, vrea ca echipa să aibă rezultate. Când am venit la echipă era căzut, debusolat, dezamăgit, acum e altfel. Am înţeles că a plătit datoria către Badea. Este un echilibru la club, ceea ce este foarte bine. Nu am vorbit cu dânsul de vânzarea clubului, treaba mea este să antrenez echipa.

Se vorbeşte de cinci ani de New Dinamo, dar eu am reuşit cel mai mult să mă apropii de ce s-a dorit aici. Mă refer la întinerirea echipei, la utilizarea jucătorilor din propria pepinieră. E greu de spus când ne vom bate la titlu. Dar eu sunt ambiţios. Sunt un antrenor exigent, nu dur”, a spus Florin Bratu în conferinţa de presă.

  • Dinamo joacă duminică, în etapa a 8-a din play-out-ul Ligii 1, de la ora 18:30, la Mediaș, cu Gaz Metan.
Reclame