Florin Bratu: „Cu Torje poate că au fost mici frământări la început, dar acum nu avem niciun fel de problemă.”

Antrenorul principal Florin Bratu a declarat astăzi, la conferința de presă programată înaintea meciului cu Gaz Metan Mediaș, care este relația acestuia cu directorul general Ionel Dănciulescu, dar și despre problemele legate de Gabriel Torje.

Florin Bratu: „Acum o să mă văd cu Torje dacă încă persistă durerile… În rest nu sunt probleme. Cu Torje poate că au fost mici frământări la început, dar acum nu avem niciun fel de problemă. Are această problemă la spate care persistă şi din păcate când nu eşti sută la sută… El ştie foarte bine, mai are câţiva ani de fotbal şi nu vrea să rişte foarte mult”, a declarat antrenorul principal din Ștefan cel Mare.

Despre relația cu Ionel Dănciulescu, acesta declară:„În orice instituţie, societate, echipă există şi neînţelegeri. Este normal. Fiecare are punctul lui de vedere. Dar niciodată să ne certăm, niciodată să scoatem cuţitele, cum s-a spus. Vreau ca ideile noastre să ajungă la un numitor comun, ceea ce se întâmplă. Şi să ştiţi că Danciu, de când am venit eu antrenor, este un director general care se implică şi care mă ajută foarte mult vorbind chiar cu jucătorii, acum avem ceva discuţii de prelungire de contracte sau de a veni jucători. Iar el este implicat, este mereu cu mine în toate deplasările, şi când jucăm acasă îl simt prezent, vine în vestiar, chiar îi mulţumesc pe această cale şi nu am niciun fel de problemă cu el. Normal că mai vorbim în contradictoriu, dar nu ne-am certat”.

Gaz Metan Mediaș vs DINAMO se joaca Duminică,de la ora 18:30, în Liga 1 Betano (play-out, etapa 8) pe Digi Sport 1.

Reclame