Duel dinamovist la Chiajna | „Dinamo face parte din viaţa mea!”

Ionuț Badea, antrenorul formației Concordia Chiajna, a vorbit în cadrul conferinței de presă premergătoare meciului cu Dinamo din etapa a 11-a din play-out-ul Ligii I.

Fostul jucător al lui Dinamo, l-a analizat pe Florin Bratu şi ştie de ce Dinamo este lider detaşat în play-out. Tehnicianul a recunoscut că echipa sa are nevoie de victorie ca de aer, dar nu a ratat ocazia de a face o declarație de dragoste clubului din Ștefan cel Mare.

„Dinamo face parte din viaţa mea, am trăit cele mai mari satisfacţii ca jucător. E important pentru noi să reuşim să câştigăm acest meci, poate mai puţin important pentru ei.

Bratu tratează meciul ca şi cum are nevoie de cele 3 puncte… Da, este un profit imediat pe care Bratu l-a înregistrat datorită personalităţii sale, în anumite momente uşor dictatoriale şi cu exemple clare în grupul lor, mă refer la înlăturarea lui Gabi Torje”, a declarat Ionuţ Badea, în conferința de presă.

  • După primele 10 etape disputate din play-out, Dinamo a acumulat 44 de puncte şi este pe primul loc în play-out. Botoşani e pe poziţia secundă, cu 32 de puncte şi un meci mai puţin disputat.
Reclame