Vasile Miriuţă a intrat în colimatoriul lui Bratu: „Am găsit o echipă ruptă în două”

Florin Bratu, tehnicianul lui Dinamo, a susținut o conferință de presă, vineri, premergătoare partidei de mâine seară, dintre Concordia Chiajna şi Dinamo, contând pentru etapa a 11-a din play-out-ul Ligii 1.

Antrenorul „câinilor roşii” a vorbit despre strategia pe care vrea s-o implementeze la Dinamo și nu s-a ferit să-l critice pe Vasile Miriuță din cauza modului în care a găsit echipa când a preluat la finalul lunii februarie formația roşu-albă.

„Vreau mai mulți jucători români iar străinii vreau să facă diferența. Venind la Dinamo am văzut mulți străini și am găsit o echipă ruptă în două. Vedeam la antrenament două echipe. A dăunat acest lucru dar pe parcurs am îmbinat lucrurile și am reușit să avem rezultate. Încerc ca jucătorii străini care vor veni sau care vor rămâne să își pună amprenta pe jocul lui Dinamo”, a spus Bratu.

watchshop.ro

Bratu a vorbit şi despre o presupusă plecare de la Dinamo a lui Hanca și Nistor. Acesta spune că nu știe de vreun interes pentru cei doi, dar iși dorește ca ambii mijlocași să rămână la Dinamo pentru cel puțin încă un sezon.

„Deocamdată din ce știu eu nu există niciun interes. Sper să nu se întâmple acest lucru pentru că sunt jucători de bază pe care mă voi axa. Pe lângă ei aș vrea să formez o echipă competitivă”, a mai spus Bratu, în conferința de presă susținută vineri.

  • Meciul dintre Concordia Chiajna şi Dinamo, se va disputa sâmbătă, de la ora 21:45, pe stadionul „Concordia”.
Reclame