Adrian Mutu înaintea confruntării cu fosta echipă: „Vom întâlni cea mai bună echipă și cea mai în formă echipă din play-out”

Dinamo și FC Voluntari se vor întâlni miercuri, de la ora 20:45, pe stadionul Dinamo, într-un meci din etapa a 12-a din play-out.

FC Voluntari a căzut pe loc de baraj în etapa trecută şi are nevoie de puncte ca de aer pentru a scăpă de retrogradare. Va fi primul meci al lui Mutu ca antrenor în care îi va înfrunta pe „câini”. Acesta a declarat că urmează un meci dificil pentru echipa pe care o pregăteşte.

„O ştiu pe Dinamo. Eu i-am făcut echipa aia lui Bratu. Sper să reuşesc să o inving. Va fi foarte greu, dar asta e mentalitatea. E un moment delicat pentru noi și unul extraordinar pentru ei.

Vom întâlni o echipă care va juca la victorie, cea mai bună echipă și cea mai în formă echipă din play-out. Marchează cu mare uşurinţă și are jucători importanţi, cu calitate”, a declarat Adrian Mutu.

Adrian Mutu a fost directorul general al lui Dinamo până în octombrie 2017, când a plecat la FRF. Fostul internaţional român a preluat-o pe FC Voluntari în urmă cu o lună şi a reuşit să obţină două victorii în cele şase meciuri în care a stat pe banca ilfovenilor.

  • După primele 11 etape disputate în play-out, Dinamo e pe primul loc, cu 47 de puncte. „Câinii roşii” au un avantaj de nu mai puţin de 15 puncte faţă de locul doi, ocupat de Sepsi.

Lasă un răspuns