„Câinii Roşii” la Operă | Dinamo sărbătoreşte 70 de ani de existenţă, alături de: sportivi, oficiali şi suporteri ai clubului. Dănciulescu: „Vor fi la înălţime!”

Clubul Sportiv Dinamo Bucureşti a împlinit, luni, 70 de ani de la înfiinţare, în cele şapte decenii de existenţă gruparea Ministerului Afacerilor Interne câştigând 128 de medalii olimpice, 1068 la Campionatele Mondiale şi 1354 la Campionatele Europene.

bestkids.ro

Gala de aniversare a celor 70 de ani de existenţă a CS Dinamo va avea loc la 29 mai, la Opera Naţională Bucureşti, începând cu ora 16,00, unde şi-au anunţat deja prezenţa sute de membri ai PCH. La acest eveniment, de la ora 19:00, galeria roş-albă îşi lansează programul socios, Doar Dinamo Bucureşti, care să le permită suporterilor dinamovişti să ajute clubul. Cei care doresc să asiste la eveniment trebuie să achite între 25 şi 50 de lei, în funcţie de sectorul ales. Tichetele de acces, se pot achiziționa de la casele de bilete ale stadionul Dinamo, zilnic între orele 09:00-20:00, sau de pe platforma online bilete.ro.

Directorul general al clubului de fotbal, Ionel Dănciulescu, e convins că galeria roş-albă va fi la înălţime şi la acest eveniment: „Sper din tot sufletul să fie o idee care să prindă până la urmă. Ceea ce e cel mai important este că PCH vrea să vină să ajute clubul, nu vrea să conducă, aşa cum a fost indusa opinia publică în eroare. Şi orice, eu stiu, orice suporter dinamovist care îşi doreşte să ajute clubul este binevenit.

Sperăm să aducă multe lucruri pozitive, multe lucruri bune şi, eu stiu, cu ajutorul lor, să reuşim să aducem Dinamo în prim-planul fotbalului românesc, pentru că eu cred că nu numai fotbalul romanesc, dar în general sportul din România are nevoie de un brand ca şi Dinamo în fotbal, să redevină foarte puternic.

Ultima oară la operă am fost la acel meci împotriva Stelei, când au făcut ei acea scenografie senzaţională, care, eu ştiu, a rămas în mintea tuturor. Şi voi fi şi marţi prezent acolo. Cel mai important este că sunt alături de noi, doresc să ajute clubul şi o să vedeţi si voi, marţi după-amiază, PCH va fi din nou la înălţime. Pentru că ştiu, în acest moment, din cele 900 şi ceva de bilete, s-au vândut peste 600. Şi o să fie o atmosferă frumoasă şi interesantă acolo, la Operă”, a declarat Ionel Dănciulescu.

Reclame