AUDIO | Claudiu Vaișcovici știe de ce are nevoie echipa lui Bratu: „Atunci putem spera la mai mult”

Fostul atacant al lui Dinamo de la finalul anilor ’80, Claudiu Vaișcovici, 55 de ani, a vorbit despre situația de la Dinamo și este de părere că formaţia din „Ștefan cel Mare” ar trebui să se mizeze în continuare pe ideea promovării jucătorilor tineri, dar pe lângă aceștia ar trebui să mai evolueze și câțiva fotbaliști dedicați clubului.

elefant.ro

„Acum nu mai sunt pretențiile alea mari. Sperăm să prindem play-off-ul și mai departe vom vedea. Una e să joci toate meciurile cu echipe mai slab cotate decât tine și alta e să joci în play-off. În play-out au jucat mai detașat pentru că nu mai aveau ce pierde.

watchshop.ro

Bratu a nimerit tineri pe care îi cunoștea, dornici de afirmare, care au fost mai concentrați decât cei pe care îi cam durea „la bașcheți”. Sunt tineri care vin din urmă și dacă se vor face niște eforturi pentru a aduce niște jucători care chiar vor să joace pentru Dinamo, atunci putem spera la mai mult”, a declarat Claudiu Vaișcovici în cadrul emisiunii de la postul de radio Sport Total FM „Execuții în direct”.

Reclame