Florin Bratu după primele trei amicale din cantonamentul din Polonia: „Încă nu am cristalizat un prim ”11”

Dinamo este neînvinsă în cantonamentul din Polonia, iar elevii lui Florin Bratu remizează cu Zaglebie Lubin, scor 1-1.

”Câinii” au învins cu 4-0 pe Olimpia Elblag, cu 3-0 pe Arka Gdynia şi au făcut 1-1 cu Zaglebie Lubin. Tehnicianul nostru se arată optimist în ceea ce privește startul în noul sezon al Ligii 1, Bratu spune că este mulţumit de ceea ce au arătat jucătorii săi şi urmează să cristalizeze un prim ”11”.

”În acest cantonament jucăm cu adversari de primă mână din Polonia. Le-am ţinut faţă până acum, a fost bine ca intensitate. Mai este de lucru, dar mă bucur că jucătorii mei se ţin de rezultat. Ţin de joc, avem ocazii, suntem o echipă în continuare în creştere, dar se poate şi mai bine. Încă nu am cristalizat un prim ”11”, mai avem două jocuri amicale. Dar, după aceste două meciuri amicale, dând şanse tuturor, o să îmi fac o idee despre cum vom aborda prima etapă în România.

Va fi un campionat aprig, un campionat în care toată lumea va dori să câştige. Echipele care anul trecut s-au bătut la retrogradare anul acesta nu mai vor această experienţă. Trebuie să fim concentraţi şi pregătiţi pentru un campionat dificil, tare, un campionat cu antrenori care îşi doresc să câştige”, a declarat Florin Bratu, pentru un post de televiziune.

Dinamo a terminat la egalitate, scor 1-1, al treilea amical la verii jucat împotriva polonezilor de la Zaglebie Lubin. Căpitanul Dan Nistor a marcat, în minutul 50, golul dinamoviștilor după ce polonezii au deschis scorul în prima repriză prin Tuszynski (44).

Până la finalul cantonamentului, „câinii roșii” vor mai disputa încă două partide amicale după următorul program:

  • 10 iulie, ora 17:00: Dinamo București vs Jagiellonia;
  • 11 iulie, ora 12:00: Dinamo București vs Chojniczanka Chojnice.