Adam Nemec și-a găsit echipă! Slovacul va ajunge în Cipru

Adam Nemec (32 de ani) și-a găsit echipă, după ce atacantul slovac a decis să plece din Ștefan cel Mare în această vară.

evomag.ro

Dorit de mai multe formaţii din Cehia, Grecia şi Cipru, fostul atacant a lui Dinamo, s-a înţeles, din informaţiile ProSport, cu gruparea cipriotă FC Pafos, locul 9 din 14 formaţii prezente în primul eşalon, grupare pregătită de scoţianul Steven Pressley. Nemec e aşteptat să semneze contractul, potrivit sursei mai sus citată, la începutul acestei săptămâni.

Ciprioții urmând să îi dau lui Nemec un contract de 20.000 de euro lunar, plus o primă de instalare de 150.000 de euro.

În doi ani petrecuți pentru Dinamo București, Adam Nemec a impresionat în prima ligă din România. Internaționalul slovac a înscris 20 de goluri în 64 de partide jucate în tricoul lui Dinamo. El a devenit liber de contract în această vară.

watchshop.ro

Atacantul care are 12 goluri în 37 de selecții pentru naționala Slovaciei a mai jucat în trecut la Zilina, Genk, Kaiserslautern, Ingolstadt, Union Berlin, New York City FC şi Willem Tilburg.

FC Pafos a fost fondat în 2014, după fuziunea dintre AEK Kouklia şi AEK Pafos. Antrenorul echipei este Steven Pressley, scoţianul care de-a lungul carierei a evoluat pentru Celtic şi Rangers. Cel mai valoros jucător din lot este atacantul francez Kevin Berigaud, cotat de site-ul transfermarkt la 700.000 de euro.

Reclame