EXCLUSIV DIN POLONIA| Vlad Muţiu, e încrezător după cea de-a treia partidă din Polonia: „Munca din pregătire se va vedea în campionat”

Vlad Muţiu (23 de ani), este portarul pe care Florin Bratu se bazează, iar acesta, a vorbit în EXCLUSIVITATE, direct din cantonamentul susţinut de FC Dinamo București în Polonia.

evomag.ro

Tânărul portar ce se află de şase ani în curtea „câinilor roşii”, a vorbit cu noi şi spune pentru doardinamo.com, că adevărata faţă a echipei se va vedea în campionat, dar şi că este pregătit s-ă înlocuiască cu succes pe titularul de bază, Jaime Penedo.

  • Două victorii şi o remiză, a reuşit Dinamo, cum comentezi?

„Cred că munca din pregătire se va vedea în campionat, e bine că am avut rezultate pozitive în cantonament, până în acest moment”.

  • Eşti de şase ani la Dinamo, iar Florin Bratu, doreşte ca tu să aperi poarta lui Dinamo. Te simţi pregătit?

„Eu cosider că sunt pregătit, dacă voi evolua, va trebui să demonstrez acest lucru”.

  • Cum comentezi tragerea la sorţi, a Ligii I? În primele şapte etapa, Dinamo le întâlneşte pe FCSB, Viitorul, CFR şi Craiova.

„Despre tragerea la sorţi, oricum trebuia să jucăm cu toate echipele. Acum că jucăm în ordinea aceasta, trebuie să dăm tot ce avem mai bun. Să câştigăm şi să începem bine campionatul”.

2 partide are Muțiu în tricoul lui Dinamo, cu Juventus (1-2) și cu Voluntari (2-0)

Reclame