Cristi Borcea este convins că Bratu o va duce pe Dinamo în primele şase echipe

După ce a ieşit recent din închisoare, fiind condamnat în luna martie a anului 2014 la şase ani şi patru luni în ”Dosarul Transferurilor”, fostul acţionar al lui Dinamo, Cristi Borcea (48 de ani), nu poate sta departe de fotbal.

evomag.ro

Borcea este convins că Florin Bratu o va duce pe Dinamo în primele şase echipe ale Ligii 1, deşi antrenorul Florin Bratu, va miza mai mult pe tineri.

”Este dureros, dar este un lucru bun venirea lui Bratu și promovarea tinerilor jucători. Asta trebuia făcută mai mult. Anul acesta mizez pe ambiția lui Bratu și a tinerilor crescuți în Ștefan cel Mare. Va intra în play-off Dinamo”, a spus Borcea.

Fostul finanțator pare neîncrezător în ceea ce preiveşte şansele la titlu ale echipei lui Florin Bratu în acest sezon şi spune că meciul cu rivala FCSB va fi unul dezechilibrat.

„Va fi un derby dezechilibrat în favoarea Stelei, dar suporterii vor echilibra disputa. Orice meci va fi greu pentru Dinamo, fie cu Voluntari, fie cu Steaua. Dinamo ar trebui să completeze lotul pentru a avea speranţe. CFR şi Steaua se vor bate la campionat şi anul ăsta, îmi pare rău s-o spun.

Nivelul fotbalului din România a scăzut foarte mult faţă de campionatul pe care l-am luat noi în 2007. Atunci erau echipe foarte puternice. Acum sunt practic două echipe care bagă bani în jucători. Să sperăm că vor face ceva şi în cupele europene”, a mai spus Borcea.

  • Dinamo a terminat sezonul precedent pe locul şapte, primul din play-out-ul Ligii 1.
Reclame