Mircea Lucescu a rabufnit dupa finalul Cupei Mondiale 2018: „A fost un Mondial interesant de văzut, dar nicidecum entuziasmant!”

Fostul jucător şi antrenor dinamovist Mircea Lucescu (73 de ani), nu a fost deloc impresionat de meciurile vazute la Cupa Mondiala din 2018.

evomag.ro

Turneul final s-a incheiat duminica, iar fancezii sunt campionii lumii. Actualul selectioner al Turciei a criticat echipele europene pentru faptul ca nu au facut spectacol ci s-au gandit doar la rezultat.

„Toată lumea care s-a uitat la ultimele meciuri trebuie să înțeleagă că turneul final s-a transformat după eliminarea echipelor din America de Sud. A devenit un alt turneu! Da, s-au calificat echipe cu un nivel înalt de organizare, dar unde sunt fantezia, atacurile superbe și combinațiile frumoase? N-am mai văzut nimic de acest gen. A fost interesant de văzut, dar nicidecum entuziasmant!

watchshop.ro

Peru, Mexic, Brazilia și Columbia joacă un fotbal mai atractiv. Fără niciun dubiu, europenii au câștigat meritat, dar cu un alt fotbal, cu accent pe tactică. Uitați-vă la Suedia. Au obținut trei victorii cu forță, cu organizare, dar numai pe contraatac. Anglia la fel, combinații minime, numai lovituri de cap. Eu mi-am petrecut întreagă carieră pentru a oferi un fotbal ofensiv, cu posesie și atac. Altceva nu mă impresionează”, a declarat „Il Luce”.

Lucescu s-a declarat uimit de faptul că Rusia a ajuns atât de departe în turneu şi a marturisit că a susţinut Croaţia în finala de duminică.

  • Franta a devenit campioana mondiala dupa ce a invins nationala croata cu scorul de 4-2 in finala Cupei Mondiale din Rusia.
Reclame