AUDIO | Claudiu Vaișcovici: „ La Dinamo trebuie un antrenor cu experiență ”

Fostul atacant al lui Dinamo, Claudiu Vaiscovici, 55 de ani, a vorbit despre intențiile sale privind proiectul DDB, demarat de suporterii din Peluza Cătălin Hîldan.

evomag.ro

Proiectul DDB este un program de tip socios prin intermediul căruia fiecare dintre suporterii lui Dinamo se pot implica activ în viaţa echipei şi pot influenţa destinele clubului alb-roşu.

„Cred că ar trebui să stăm de vorbă serios cu domnul Negoiță. Noi vom face un pustiu de bine și vom pune mână de la mână ca să ținem echipa asta pe locul 7-8. Dar trebuie să știm dacă dânsul va investi sau nu. Următorul pas ar putea fi să ne luptăm pentru salvarea de la retrogradare…

La ora actuală, Dinamo nu mai sperie pe nimeni. Trebuie să facem ceva și pe această cale fac un apel către toți dinamoviștii să vină spre DDB! Cu cât suntem mai mulți, cu atât vom fi mai puternici să facem ceva la Dinamo!

watchshop.ro

Aș dori să reușească Florin Bratu, este băiat tânăr, vorbește bine la televizor. Dar la Dinamo trebuie un antrenor cu experiență, pentru o reconstrucție serioasă. Acum să vedem și dacă Bratu are puterea și elementele necesare ca să pună în practică reconstrucția, îi trebuie jucători”, a declarat Claudiu Vaișcovici, în cadrul emisunii „Execuții în direct”, găzduită de Sport Total FM.

Un gând despre &8222;AUDIO | Claudiu Vaișcovici: „ La Dinamo trebuie un antrenor cu experiență ”&8221;

  1. Dle Vaiscovici si cu ADPD ce faceti sau santeti disperat ca nu toti fanii sant de acord cu d.tra.Eu sant fan de o viata imi platesc abonamentul ,dar tu esti alaturi de PCH ,datie raspunsul ce sau facut cu banii stransi pentru ECHENG si dupa putem avea incredere .Acum la abonament se ia 20 lei pentru Cucu ,da sant de acord dar sa nu dispara si acestia

Lasă un răspuns