Scandal la FC Voluntari, chiar înaintea meciului cu Dinamo

Apele s-au învolburat la FC Voluntari, cu doar cinci zile înaintea debutului în noul sezon al Ligii I, care îl reprezintă meciul din Ștefan cel Mare contra lui Dinamo.

evomag.ro

Antrenorul principal al echipei ilfovene, Daniel Opriţa, şi-a luat colaboratorii şi a plecat chiar înainte de antrenament.

Potrivit fanatik.ro, tehnicianul de 37 de ani a vrut să-l dea afară pe Costin Lazăr, după ce acesta s-ar fi bătut cu Adelin Pîrcălabu, însă managerul general, Ioan Andone, s-a opus. “Fălcosul” îl vede pe Lazăr drept unul dintre pilonii echipei pentru sezonul care stă să înceapă şi nu a conceput să renunţe la un fotbalist pe care îl vede titular.

În focul evenimentelor a intervenit şi directorul executiv Florentin Dumitru, care a încercat să-i explice lui Andone care sunt atribuţiile sale de fapt, însă fostul antrenor al lui Dinamo s-a enervat şi l-a înjurat pe acesta. Drept urmare, Dumitru a plecat împreună cu Opriţa. În cele din urmă, antrenamentul a avut loc, fiind condus de Dinu Todoran, alături de Tibi Bălan şi Ioan Andone.

Daniel Opriţa a fost instalat antrenor la FC Voluntari acum trei săptămâni în locul lui Adrian Mutu, care reușise să mențina echipa în Liga I după câștigarea in extremis a barajului cu Chindia Târgovişte.

watchshop.ro

Nu doar acest conflict a tulburat apele la FC Voluntari, noul manager general, Ioan Andone şi-a anunţat jucătorii imediat după ce s-au întors din cantonament de faptul că vor trebui să accepte micşorarea salariilor. În caz că nu vor accepta, vor fi trimişi la echipa a doua, anunţă sursa mai sus citată.

Unul dintre jucătorii care nu au acceptat micşorarea înţelegerii şi a fost trimis să se antreneze cu echipa a doua este fundaşul central Cosmin Achim 22 de ani).

  • FC Voluntari va juca în deplasare în prima etapă a acestui sezon, duminică, de la ora 21:00, cu FC Dinamo Bucureşti.
Reclame