Ultimele detalii despre transferul lui Gomelt la Dinamo | Ce spune Ionel Dănciulescu

Chiar dacă are un buget de transferuri limitat, Dinamo vrea să se întărească la mijlocul terenului. Directorul general al lui Dinamo, Ionel Dănciulescu a vorbit despre situaţia mijlocaşului central.

evomag.ro

Dănciulescu a lăsat de înteles că Gomelt este dorit de Dinamo, dar doar în condiţiile în care el poate să vină liber de contract: “Gomelt este un jucător încă sub contract cu o echipa. Nu este în negocieri avansate cu Dinamo. Trebuie să intri în discuţii cu clubul în primul rând. Poate fi luat cu suma de transfer, ori dacă îşi rezolvă situaţia contractuala. Este un jucător sub contract şi e periculos să discuţi în acest context. Nu ştiu nimic legat de faptul că a cerut 15.000 de euro salariul. Eu nu discut în legătură cu partea financiară.

Ştim situaţia clubului Dinamo, Gomelt poate să vină doar jucător liber de contract. Jucătorul a fost propus mai demult celor din club, dar nu s-a concretizat nimic”.

Dănciulescu confirmă interesul grupări din Ștefan cel Mare, pentru un fundaş dreapta, însă în acest moment jucătorii caută oferte mai bune, iar transferurile vor întâriza.

“E adevărat, că suntem în discuţii pentru două posturi, fundaş dreapta şi mijlocaş central şi aşteptam nişte răspunsuri. Nu este ușor, sunt foarte mulţi jucători care așteaptă oferte. În lot avem 10 jucători U21, nu e un lucru ușor la o echipă de talia lui Dinamo. Rămâne de văzut ce tineri vor juca, nu ştie nici Florin ce formulă va trimite în teren cu Voluntari.

Este o muncă grea, ştie şi Florin la ce s-a înhămat, dar o să vedeţi că nu o să fiţi dezamăgiti de jocul lui Dinamo. Anumiţi jucători așteaptă perioada de transferuri, așteaptă oferte mult mai bune, de aceea mai așteaptă. Nu cred că se poate întâmpla ceva extraordinar în această săptămâna, în privința transferurilor”, a mai spus Dănciulescu.

Crescut la Tottenham (2012-2015), Tomislav Gobelt a fost împrumutat de englezi la Espanyol Barcelona B (2013), la Antwerp (2013-2014) și la Bari, înainte să fie cedat definitiv în Italia. După plecarea din Gruia, Gomelt s-a despărțit de Bari și s-a dus în țara natală, la Rijeka, însă nu a reușit să se impună și a fost împrumutat o jumătate de sezon la Lorca.

  • 53 de meciuri are Tomislav Gobelt la CFR Cluj, pentru care a marcat 2 goluri şi a reuşit 3 pase decisive.
Reclame