VIDEO | Florin Bratu, înainte de derby: „Va fi un meci intens, în care jucătorii mei vor da maximum”

Florin Bratu a susţinut conferinţa premergătoare derby-ului FCSB – Dinamo, programat duminică, în cadrul etapei a doua a Ligii I. Partida se va juca pe Arena Națională, de la ora 21:00.

evomag.ro

Tehnicianul din Ștefan cel Mare recunoaște că are motive să se teamă de marea rivală, dar crede că echipa sa poate profita de faptul că este subestimată de adversari.

Florin Bratu: „Va fi un meci intens, în care jucătorii mei vor da maximum. Ne temem de acest meci. Steaua are jucători ofensivi de calitate. Antrenorul este tânăr, ambiţios, managerul la fel. Ne aşteptăm la multă ostilitate. E bine că suntem subestimaţi şi că nu se gândesc foarte mult la noi. Vedem mâine ce va fi.

Nu m-am gândit dacă Dică va fi demis sau nu dacă va pierde. E problema lor asta. Eu mă gândesc doar la mine şi la Dinamo. Nu contează în ce perioadă jucăm. Tot derby e, tot acelaşi interes va fi. Ne aşteptăm să vedem un nivel bun, ţinând cont că e începutul campionatului.

watchshop.ro

Au echipă valoroasă, echilibrată în toate compartimentele. Dennis Man, Tănase, Teixeira, „Bizonul” dacă va juca, toţi au valoare ridicată. Noi nu avem nicio problemă de lot pentru acest meci. În momentul de faţă au venit jucătorii pe care mi i-am dorit. Avem un lot echilibrat. Delorge e un fundaş lateral dreapta de valoare şi de perspectivă, are doar 20 de ani. Sper să-l vedem uşor, uşor impunându-se în primul 11, iar, cu timpul, să devină un nume important pentru Dinamo. E profllul pe care îl căutam eu: stă bine defensiv, urcă, are forţă, viteză”.

Reclame