VIDEO | Ionel Dănciulescu a anunţat numărul fanilor dinamovişti ce vor asista la partida cu FCSB

Directorul general al echipei Dinamo, Ionel Dănciulescu, a mărturisit, sâmbătă, în cadrul unei conferințe de presă premergătoare partidei de duminică seară cu FCSB, că se aşteaptă la o asistenţă de 6-7 mii de fani dinamovişti. Mai mult, oficialul dinamovist a precizat că subiectul transferurilor este închis, în acest moment.

Ionel Dănciulescu: „E derby-ul campionatului, cel mai important meci pentru fiecare jucător, orgolii, ambiţii… Este un meci foarte uşor de pregătit pentru că nu trebuie să vorbeşti foarte mult, doar să faci! Iar mâine îmi doresc foarte mult de la jucători să ia chipul şi asemănarea lui Florin. Să aibă ambiţia, tenacitatea, caracterul lui Florin, pentru că el a fost tot timpul un tip mai bătăios şi eu am fost mai calm, mai liniştit. La meciul ăsta mă simt foarte liniştit şi foarte calm din toate punctele de vedere.

evomag.ro

Cel mai important este că suporterii noştri vor fi acolo, în peluză. Sunt convins că vor fi 6-7.000 de suflete alb-roşii care vor face o atmosferă extraordinară, ne vor impinge de la spate şi ne vor ajuta să ne atingem obiectivul, acela de a câştiga mâine seară împotriva FCSB-ului. La fiecare meci de până acum împotriva celor de la FCSB în calitate de oaspeţi, cum suntem şi mâine, am avut o cotă de 8.600 de bilete. Cu siguranţă vom fi mulţi dinamovişti.

Deocamdată e închisă această perioadă de transferuri. Nu cred că vor mai veni jucători noi în perioada imediat următoare, dar niciodată nu poţi să ştii ce va fi peste o săptămână, peste două…”

  • Meciul FCSB – Dinamo, contând pentru etapa a doua a Ligii I, se va disputa duminică, de la ora 21.00, pe Arena Naţională.

Lasă un răspuns