Steliano Filip le ține pumnii dinamoviştilor în Derby de România: „Îmi doresc să câștige “câinii roșii”!”

FCSB și Dinamo se vor duela duminică, de la ora 21:00, pe Arena Națională, în cadrul etapei a doua a Ligii I.

watchshop.ro

Steliano Filip a plecat de la Dinamo la Hajduk Split în ianuarie 2018, dar e în continuare cu sufletul la Dinamo şi le ține pumnii foștilor săi colegi. Fostul căpitan al formației din Ștefan cel Mare, așteaptă cu nerăbdare meciul FCSB – Dinamo şi crede că Nistor și Hanca vor decide Derby-ul în favoarea roș-albilor.

Mai mult, Steliano Filip susţine că nu va juca niciodată la echipa patronată de Gigi Becali şi a dezvăluit care este cea mai frumoasă amintire a lui dintr-un “Derby de România”.

“Nu aș juca niciodată la FCSB, Steaua sau cum se va mai chema în viitor. Eu am crescut la Dinamo, m-am format în Ștefan cel Mare și ca fotbalist, și ca om. Ce să caut în partea cealaltă? N-am cum!

E al doilea Derby pe care o să-l urmăresc din afara gazonului. Cu mari emoții, așa cum am făcut-o și data trecută! Le țin pumnii băieților, sper să câștige. E Derby-ul Românei, se poate întâmpla orice, dar eu îmi doresc să câștige “câinii roșii”, normal. Într-un Derby nu contează conturile bancare sau poziția din clasament. Și să nu uităm un lucru, poate cel mai important. Noi am avut PCH-ul care ne-a împins de la spate. Suporterii dinamoviști sunt unici. Cei mai buni din România de departe! Nu au dezamăgit niciodată.

evomag.ro

Toată lumea ştie că suporterii noștri sunt cei mai buni din România, nu există să le comparăm, toate (scenografiile) sunt frumoase și diferite de fiecare dată. Totuși, mie cel mai mult mi-a plăcut aia din meciul FCSB-Manchester City când toată tribuna a doua de pe Arena Națională a fost „Doar Dinamo București”. Acel moment a intrat în istorie la nivel mondial.

Cea mai frumoasă amintire e când le-am luat titlul în minutul 96. A fost foarte frumos şi când i-am bătut cu 4-1. Îmi aduc aminte că mă opreau oamenii pe stradă să-mi spună că le-am făcut cele mai frumoase sărbători după mulți, mulți ani. Când trăiești astfel de momente te simți cu adevărat fotbalist”, a spus Steliano Filip, conform gsp.

  • 5 goluri în 128 de meciuri a marcat Filip pentru Dinamo în Liga 1.
  • 16 Derby-uri de România a bifat Filip în tricoul lui Dinamo.
Reclame