VIDEO | Dinamoviştii mulţumiţi de egalul din derby: „Ne bucurăm că am trecut testul cu brio”

FCSB și Dinamo au remizat în derby-ul de pe Arena Națională, 3-3, după un meci dur, cu numeroase ocazii la ambele porți. După finalul partidei, elevii lui Florin Bratu s-au declarat mulțumit de rezultatul final al confruntării.

Mihai Popescu este noul erou al dinamoviştilor. Fundaşul de 25 de ani s-a înălţat senzaţional în minutul 89 şi a marcat golul care a adus un punct alb-roşiilor în marele derby al Ligii 1.

„Mă bucur că am marcat. Am luat un punct în deplasare. Se putea mai mult, dar e bine şi aşa. Am exersat la antrenamente cornere, i-am vizionat şi studiat pe cei de la FCSB. Mă bucur că am marcat, mai ales că stătusem prost la fazele fixe până atunci. Eu zic că a fost un meci frumos, contra unei echipe bune. Ei şi CFR au investit cel mai mult în campionatul acesta şi mă bucur că ne-am ridicat la nivelul lor, chiar dacă ei nu se aşteptau.

Faptul că am jucat în play-out ne-a motivat şi mai mult. Eu zic că nu era locul nostru acolo. Am strâns din dinţi şi am vrut să demonstrăm de ce suntem în stare”, a declarat Popescu.

Căpitanul dinamoviștilor, Dan Nistor s-a declarat mulțumit de rezultat şi a dezvăluit că nucleul format sub comanda lui Florin Bratu are forța necesară să facă o figură frumoasă în acest sezon.

„E un rezultat echitabil, important e că am reuşit să revenim de trei ori. Şi cu Voluntari am fost conduşi şi am revenit, azi la fel. Sper ca pe viitor să nu mai facem astfel de greşeli, care nu îşi au loc în Liga 1. Am făcut erori impardonabile.

Ne bucurăm că am trecut testul cu brio. Avem o forţă, avem un grup unit şi formăm o echipă. Asta e cel mai important”, a dezvăluit mijlocașul lui Dinamo.

Mijlocaşul „câinilor”, Sergiu Hanca este de părere că FCSB nu i-a surprins cu nimic pe alb-roşii, profitând doar de erorile din apărarea echipei lui Florin Bratu şi crede că Dinamo putea să ia toate punctele pe Arena Naţională, în condiţiile în care Dan Nistor a irosit o oportunitate importantă în prelungirile partidei.

„Cred că e un rezultat echitabil, dar dacă pe final Nistor nimerea poarta, câştigam. Ei nu ne-au surprins cu nimic, am luat goluri din faze fixe. Am fost puţini prostuţi, dar mă bucur că am avut puterea să revenim de fiecare dată.

Faptul că am revenit de fiecare dată ne dă speranţe. Eu zic că o să adunăm multe puncte dacă jucăm aşa şi dacă credem mereu în şansele noastre”, a declarat fotbalistul de 26 de ani.

Hanca recunoaşte că anumite declaraţii pe care patronul FCSB-ului, le-a dat înaintea meciului i-au ambiţionat pe el şi pe colegii săi: „Fiecare are dreptul la o părere, nu vreau să vorbesc despre ce a spus domnul Becali. Dar într-un derby eu cred că mereu se pleacă de la 0-0, cu şanse egale. Oricine poate câştiga”.

Reclame