Florin Bratu a ieşit cu fruntea sus din derby | Cum a trăit primul FCSB-Dinamo în calitate de antrenor

FCSB și Dinamo au remizat în derby-ul de pe Arena Națională, 3-3, după un meci dur, cu numeroase ocazii la ambele porți.

evomag.ro

Derby-ul FCSB – Dinamo a fost primul pentru Florin Bratu (38 de ani), în calitate de antrenor al echipei din Ştefan cel Mare. La final, tânărul tehnician a mărturisit cum a trăit meciul cu FCSB şi a precizat că rezultatul, 3-3, este unul echitabil, însă, cu puţină şansă, în ultimele minute, Dinamo ar fi putut chiar să câştige.

„Sunt transpirat, sunt leoarcă, m-a luat cu frig, m-a luat cu frig, însă stau bine emoţional. Acum şi încerc să nu mai simt. Este dificil de pe margine. A plouat, sunt leoarcă. Dar e provocator. Mi-a plăcut lucrul acesta.

A fost un spectacol fotbalistic foarte bun, cum demult nu s-a mai văzut într-un Steaua-Dinamo. Este adevărat că au fost multe greşeli din partea ambelor echipe, însă mă bucur pentru echipa mea pentru că am reuşit să revenim în scor de 3 ori. I-am felicitat pe jucători. Le-am spus că din această revenire, dorinţă şi caracter se poate naşte o echipă. Cred că puteam pe final, cu puţină şansă să înscriem la Nistor încă un gol.

evomag.ro

Steaua este o echipă mare, cu jucători foarte buni. S-au făcut investiţii foarte mari în această echipă. Sunt mândru de jucătorii mei. Am reuşit! Aşa cum se spune de Dinamo, fără investiţii, am reuşit să ţinem pasul cu o echipă de top din România. Jucătorii au demonstrat că au caracter”, a declarat Florin Bratu.

Reclame