Un fost comentator sportiv, laudă prestaţia „câinilor” din partida cu FCSB: „Mobilizarea fantastică de care au dat dovată jucătorii lui Florin Bratu…”

Fostul comentator sportiv și simpatizant al echipei Dinamo, Dumitru Pelican a afirmat, la într-o intervenție telefonică la Sport Total FM, despre meciul dintre FCSB și Dinamo, încheiat la egalitate, scor 3-3, în cadrul etapei a treia a Ligii I.

evomag.ro

„Am fost, sunt și voi rămâne un suporter al „câinilor”. Nu voi părăsi echipa la greu. Mi-a plăcut echipa. A fost un derby frumos cu goluri multe. Mobilizarea fantastică de care au dat dovată jucătorii lui Florin Bratu au făcut acest merituos 3-3. E un semn că Dinamo, fără investiții, poate să țină piept unei echipe cu asemenea valori. A fost o propagandă frumoasă făcută fotbalului, pe o Arenă Națională cochetă”, a declarat Dumitru Pelican, în cadrul emisiunii „Trafic Sport”.

FCSB şi Dinamo au remizat în derby-ul etapei a doua de pe Arena Naţională, scor 3-3. Acest rezultat nu a mai fost întâlnit în meciurile dintre cele două rivale de 30 de ani, din 1988. Gnohere şi Florinel Coman cu o dublă, respectiv Axente, Nistor şi Mihai Popescu au contribuit la show-ul pe care l-au văzut live aproximativ 27,000 de suporteri.

Reclame