Ultimele informaţii despre accidentarea lui Gomelt | Cât va lipsi mijlocașul croat

Dinamo se pregăteşte de meciul cu Gaz Metan Mediaş, un adversar complicat în faţa căruia Dinamo a întâmpinat probleme în trecut.

evomag.ro

Tehnicianul lui Dinamo, Florin Bratu are probleme cu Gomelt, jucătorul croat venit în această vară, care a mai evoluat în Liga 1 şi la CFR Cluj. Tomislav Gomelt s-a accidentat în, FCSB – Dinamo 3-3, şi Florin Bratu a anunţat că este în continuare incert şi nu ştie dacă se poate baza pe serviciile sale pentru partida cu Gaz Metan Mediaş, din runda a treia a Ligii 1.

Tomislav Gomelt a debutat la Dinamo în meciul împotriva celor de la FCSB, acesta intrând în teren în locul lui Sergiu Hanca în repriza secundă. Din păcate însă, mijlocaşul central croat a suferit o accidentare în „Derby de România”. Mai exact, acesta a fost calcat la un duel de un adversar şi a suferit o entorsă şi nu s-a aflat ulterior nimic despre gravitatea accidentării.

Înaintea partidei de luni seară, Radio Dinamo1948 l-a contactat pe antrenorul Florin Bratu pentru a afla care sunt ultimele noutăţi în legătura cu Tomislav Gomelt. Aceasta a declarat că nu este o accidentare foarte gravă, fiind chiar şanse ca mijlocaşul croat să fie în lot pentru meciul de luni seară cu Gaz Metan Mediaş, în funcţie de cum se va prezenta la ultimele antrenamente înainte de deplasare. Astfel, chiar dacă nu va putea fi folosit împotriva medieşenilor, sunt şanse mari să fie în teren în meciul de pe 13 august, cu Viitorul Constanţa.

La conferința de presă susținută sâmbătă,
pe lângă problema survenită la Dinamo, după ce Gomelt s-a accidentat, Florin Bratu a vorbit şi despre duelul cu Gaz Metan Mediaş, programat luni, fiind ultimul meci din cadrul etapei a treia din Liga 1.

„Îl cunosc destul de bine pe Mihai Teja. Este un antrenor ambiţios, care a trecut pe la Dinamo, dar, cu siguranţă, îşi doreşte să câştige această partidă. Sperăm ca greşelile din meciul cu Steaua să se fi rezolvat. Este o echipă cu jucători interesanţi, care pe propriul teren este foarte greu de învins.

Noi, în ultimii ani, ne-am făcut treaba la Mediaş şi sperăm că şi de această dată vom da totul pe terenul lor. Este foarte aproape distanţa întra extaz şi agonie, să fim atenţi. Sunt ceva probleme cu Gomelt, nu ştim dacă va juca la Mediaş, iar toţi ceilalţi jucători sunt foarte bine”, a declarat Florin Bratu la conferinţa de presă.

Dinamo şi Gaz Metan închid etapa a treia din Liga I, luni, de la ora 21:00, pe stadionul din Mediaş.

  • 23 de ani a împlinit Gomelt pe 7 ianuarie 2018. Format la juniorii clubului Tottenham Hotspur, Gomelt a mai jucat în carieră la RCD Espanyol B, Royal Antwerp FC, FC Bari, CFR Cluj, HNK Rijeka și Lorca FC.
  • 53 de meciuri a jucat Gomelt în toate competițiile pentru CFR Cluj.
  • 1 trofeu are Gomelt în palmares, Cupa României cu CFR Cluj în 2016.