VIDEO | Mihai Teja îşi propune victoria în meciul cu Dinamo: „Orice meci este pentru noi precum o finală”

Dinamo şi Gaz Metan închid etapa a treia din Liga I, luni, de la ora 21:00, pe stadionul din Mediaş.

evomag.ro

După un meci excelent în Derby de Romania, Dinamo merge la Mediaş pentru a înfrunta o echipa fără înfrângere după primele două runde. Tehnicianul ardelenilor, Mihai Teja (39 de ani) are așteptări mari înaintea duelului de luni și speră că seria pozitivă va continua și la finalul acestei etape. Teja a vorbit într-o conferință de presă despre principalul atu al echipei sale.

Mihai Teja: „Orice meci este pentru noi precum o finală, așa am hotărât cu băieții, indiferent că jucăm cu Voluntari, Chiajna, Dinamo sau FCSB. Dinamo e o echipă puternică, un brand. Văd că s-a format un grup destul de bun acolo, joacă bine, au jucători cu calitate individuală care pot face diferența în orice moment.

Secretul nostru? Munca. Muncim în fiecare zi, la fiecare antrenament. Încercăm să fim coerenți, să avem omogenitate. Există o discplină tehnico-tactică și una în afara terenului de care încercăm să ținem cont. Jucătorii se antrenează foarte bine și reacționează bine la ceea ce le cer eu. Suntem un grup unit și acesta este un lucru bun”.

  • Mihai Teja a antrenat pe Dinamo, doar două luni, în sezonul 2015\2016.