Alexandru David, tranșant după înfrângerea de la Mediaș | Ce spune despre situația noii arene

Gaz Metan Mediaş a învins pe teren propriu, cu scorul de 3-2 (1-1), Dinamo Bucureşti, în ultimul meci al etapei a treia a Ligii I de fotbal, disputat luni seara.

evomag.ro

Președintele „câinilor roșii”, Alexandru David, într-o intervenție telefonică la emisiunea ”Digi Sport Special”, a fost tranșant după înfrângerea de la Mediaș și a afirmat că Florin Bratu beneficiază în continuare de susținerea totală a conducerii.

„E un duș rece de care aveam nevoie. Am stabilit de la începutul drumului că trebuie să fim mai modești și să nu ne facem iluzii. Am tratat meciul de la Mediaș fără modestie, iar lucrul acesta ne-a costat. Sperăm că vom face lucrurile mai bine pe viitor.

Am vorbit cu Bratu despre întăririle de care are nevoie și am rezolvat jucătorii pe care i-a vrut încă de acum două săptămâni (n.r – fundașul dreapta Kino Delorge și mijlocașul Tomislav Gomelt). Există soluții în zona defesnviă, avem tineri care sunt alternative foarte bune. E un sezon în care trebuie să le acordăm credit acestor tineri.

Nu o să mai avem întăriri, antrenorul trebuie să se bazeze pe ceea ce are. Îimai avem în apărare pe Rici Grigore, pe Marco Ehmann, un tânăr de mare perspectivă în opinia mea. Nu se pune problema ca eu să hotărăsc când intră Ehmann. Deciziile îi aparțin doar lui Florin.

Obiectivul e calificarea în play-off. Dacă vom realiza acest obiectiv, vom stabili un alt obiectiv. Vreau să aisgur suporterii că atmosfera din club e bună, antrenorul benefiziază de toată susținerea necesară. Salariile sunt la zi, nu există nicio problemă. Sunt întrunite toate condițiile pentru performanță. Trebuie răbdare, dar eu cred că Florin Bratu are secretul pentru a face o echipă competitivă.

Avem încredere în Florin, e un antrenor curajos, cel mai curajos pe care eu l-am văzut la Dinamo. Are o filosofie foarte clară, a făcut ordine la echipă, chiar și în zona administrativă. Sunt ferm convins că va face o treabă foarte bună”, a spus David, pentru sursa mai sus citată.

David a mai vorbit despre reacția nervoasă a lui Nistor de la finalul partidei, dar și despre proiectul socios „DDB”.

„E liderul echipei, în multe momente trage echipa după el. Poate să-i certe, poate să-i mobilizeze pe jucători. Nu pot să spun cât de util a fost ceea ce a spus aseară. Frustrarea a fost mare, la un moment dat reușisem să întoarcem scorul. Nu cred că liniștea se poate deteriora din cauza declarațiilor căpitanului echipei.

Au existat momente de confuzie în ceea ce privește apariția pe tricou a sintagmei «Doar Dinamo București». Este o încercare reușită a clubului de a demonstra că susținem proiectul suporterilor. Asociația respectivă e cooptată în acționariat, urmând ca în perioada următoare numărul acțiunilor pe care cei de acolo vor vrea să le achiziționeze să crească. Nimeni nu știe cât va dura, un an, 10 ani sau 30 de ani până ca acest lucru să se întâmple. Suntem parteneri, e un proiect pe care clubul îl susține.

Stadionul se va face, capacitatea va fi de 18.000 de locuri. Sunt încrezător că va fi inclus în lista pentru EURO 2020. S-a intrat în linie dreaptă privind procedurile de proiectare, iar în primăvara anului viitor ar trebui să se înceapă treaba. Stadionul va fi pe Velodrom”, a mai declarat Alexandru David.

Reclame