VIDEO | Ionuț Chirilă: „Dacă se năştea azi, el valora 20 – 25 de milioane de euro” | Cine a fost cel mai talentat jucător din curtea lui Dinamo

Prezent la ProSport LIVE , luni dimineata, Ionut Chirila a dezvăluit care a fost cel mai bun dintre fotbaliştii formaţi de el.

bestkids.ro

Hîldan, Florentin Petre, Tararache, Cezar Dinu, Ionuţ Voicu, Laurenţiu Lică, Popistaşu, Câmpeanu, cu toţii au ajuns la echipa de seniori a lui Dinamo, la loturile naţionale şi chiar în prima reprezentativă a României.

Ionuţ Chirilă: „Lică Laurenţiu a fost foarte talentat. Fantastic. Un fundaş central incredibil. Dacă se năştea azi, el valora 20 – 25 de milioane de euro. De ce s-a pierdut? De ce e blocat Ionuţ Chirilă în fotbalul românesc, de aia! Hai să facem o paralelă! Lui Bratu i s-a dat Dinamo, cum era normal, pentru că a câştigat un titlu naţional cu o echipă de juniori. Dacă tot s-a vorbit de New Dinamo, hai să-l lăsăm, să fie continuitate.

Ionuţ Chirilă a câştigat tot ce se putea cu o echipă din România şi a făcut un bloc funcţional care a intrat în echipa mare a lui Dinamo. Tararache, Petre, Hîldan, Dinu, Lică…Laurenţiu a fost şi primul care a promovat şi el a marcat şi-n faţa celor de la Trabzonspor (n.red. – Dinamo – Trabzonspor, 3-3, în sezonul 1994-1995 al fostei Cupe UEFA). Atunci…dacă pe mine mă laşi cu acestă echipă să merg mai departe, toţi jucătorii ăştia ar fi avut un alt cuvânt de spus în viitor.

evomag.ro

Dinamo e unul dintre puţinele cluburi din Europa cred, care are un complex în mijlocul Capitalei. Selecţia e fantastică. Jucătorii veneau şi de la Bucur Obor, şi de la Universitate şi de la Casa Scânteii. Când am făcut această generaţie, am avut la selecţie 2000 de jucători şi şase luni de zile a durat ca să scot crema acestor jucători”.

  • Ionuţ Chirilă, a câştigat patru titluri consecutive de campion naţional alături de puştii lui Dinamo.
Reclame