Dezvăluirile lui Brănescu | Ce l-a întrebat Cristiano Ronaldo pe Laurenţiu Brănescu

După doi ani petrecuţi la Dinamo, Brănescu a revenit la Juventus Torino, acolo unde se pregăteşte alături de jucători cu nume uriaşe. Unul dintre ei, Cristiano Ronaldo, care a produs surpriza acestei veri atunci când s-a transferat de la Real Madrid la Juve.

bestkids.ro

Goalkeeper-ul în vârstă de 24 de ani mai are contract cu “Bătrâna Doamnă” până în vara anului 2020 şi speră să rămână în continuare la campioana Italiei, însă nu exclude o eventuală revenire în ţară dacă se va pune problema unui nou împrumut.

Brănescu a ramas impresionat de modul în care Ronaldo se antrenează şi a dezvaluit o conversaţie purtată cu CR7, la scurt timp după transferul starului portughez la campioana Italiei. În momentul în care a aflat că e român, Cristiano Ronaldo l-a întrebat pe Brăndescu dacă îi cunoaşte pe fostul său antrenor şi pe colegul de la Sporting Lisabona, Ladislau Boloni, respectiv Marius Niculae.

„Este un model pentru noi toţi, se antrenează foarte mult. Este un tip umil, foarte prietenos, care dă totul la fiecare antrenament. Când a venit la Juventus, ne-a salutat, s-a prezentat, apoi a intrat la antrenament. Este foarte serios, se antrenează din greu şi niciodată nu vorbeşte în timpul şedinţelor de pregătire.

Este foarte motivant, un profesionist. Am vorbit cu el după unul dintre primele antrenamente de la Juventus. M-a întrebat de unde sunt iar cand i-am spus ca vin din România m-a întrebat dacă îl cunosc pe Marius Niculae şi mi-a vorbit despre Ladislau Boloni”, a spus Brănescu într-un interviu pentru Fanatik.

Brănescu a vorbit şi despre perioada petrecută în Ștefan cel Mare, spunând că a fost una benefică pentru el.

„Pentru moment nu, nu aş mai reveni în țară, îmi doresc foarte mult să joc afară, dar dacă va exista posibilitatea pe viitor să revin, de ce nu? Vom vedea ce va fi.

La Dinamo a fost o experiență pozitivă din toate punctele de vedere. Chiar dacă am avut și momente bune şi, uneori, mai puţin bune, per total m-a ajutat perioada petrecută la Dinamo. Mă bucur că am ales să vin în ţară acum doi an, a fost o perioadă frumoasă şi o experienţă care m-a ajutat.

La Dinamo lucrurile sunt clare, au venit câţiva jucători noi, e normal să aibă câteva dificultăţi în timpul meciurilor pentru că încă nu s-au creat relaţii de joc. Cu siguranţă aceste lucruri se vor regla şi echipa va juca mult mai bine. Consider că Dinamo ar putea fi surpriza campionatului dacă îşi rezolvă problemele din defensivă„, a mai spus Brănescu.

evomag.ro

Cristiano Ronaldo s-a transferat, luna trecută, de la Real Madrid la Juventus, în schimbul sumei de 100 de milioane de euro.

  • Laurenţiu Brănescu (24 de ani) a ajuns la Juventus în 2012, însă n-a prins niciun meci pentru echipa mare, fiind mereu împrumutat.
  • 2 ani a jucat goalkeeper-ul la FC Dinamo Bucureşti, sub formă de împrumut.
  • 300.000 de euro este cota de piaţă a lui Laurenţiu Brănescu.
Reclame