VIDEO | Florin Bratu a prefațat partida cu Viitorul Constanța: „Viitorul este o echipă bună și imprevizibilă, dar nu mă tem de nimeni”

Florin Bratu, antrenorul lui Dinamo, a susținut azi o conferință de presă în care a vorbit despre meciul cu Viitorul, de luni, ora 21:00.

evomag.ro

Tehnicianul de 38 de ani a vorbit și despre situația de la Dinamo, spunând că încearcă să remedieze problemele din defensivă și lăudând jucătorii din atac.

sursă video: Fotografii din peluză

Florin Bratu: „Viitorul este o echipă bună și imprevizibilă, având în vedere rezultatele din acest început de sezon: două înfrângeri, două egaluri și o victorie. La Viitorul se lucrează bine. Sunt sigur că va fi un meci extrem de dificil. Sper ca jucătorii mei să fie bine pregătiți.

Denis Drăguș este un băiat bun, care va ajunge departe, chiar la echipa națională. Dar nu mă tem de nimeni. Respectăm Viitorul, o echipă cu jucători de calitate. Sperăm ca luni să fim cei mai buni.

Da, așa cum s-a spus, avem cea mai modestă apărare, dar și cel mai bun atac. Trebuie și asta scoasă în evidență. Se tot vorbea în anturajul lui Dinamo că echipa nu prea mai joacă fotbal, nu are ocazii, nu ajunge la poartă, nu marchează goluri sau că s-a pierdut spiritul lui Dinamo. Am reușit să schimb unele lucruri, dar nu complet. Sper să reușesc. Când voi face asta, o să vedem un Dinamo foarte competitiv.

Am un mijloc foarte bun, unul dintre cele mai bune din campionat. E un mijloc compact, care produce fotbal bun și care înscrie goluri.

Dinamo e în reconstrucție. Avem mulți jucători tineri. Sunt 10 fotbaliști sub 21 de ani. Nu cred că Dinamo a mai avut un astfel de lot! Sper ca încet încet să joace și să se impună.

Daniel Popa o să își revină. Am mulți atacanți în lot și am încercat să îi rotesc, să joace fiecare. El a evoluat în primul meci. În etapa a doua a intrat Axente, care a marcat cu FCSB, iar cu Gaz Metan a jucat Moldoveanu. O să-i vină iar rândul lui Popa”.

  • Dinamo – Viitorul se joacă luni, pe stadionul din Ștefan cel Mare, de la ora 21:00.
Reclame