VIDEO | Marco Ehmann a fost prezentat oficial de FC Dinamo București: „A trebuit să aştept cinci luni şi sunt fericit că pot juca acum”

Ultimul transfer a lui Dinamo, fundaşul central, Marco Ehmann a fost prezentat oficial, astăzi, într-o conferință de presă organizată în cantonamentul de la Săftica.

evomag.ro

FC Dinamo a anunţat, vineri, că Ehmann, în vârstă de 18 ani, a semnat un contract cu formaţia din Ștefan cel Mare, valabil până la 30 iunie 2024.

Bratu l-a antrenat pe tânărul fundaş şi la naţionala sub 18 ani a României. În aceasta săptămâna, Ehmann a evoluat pentru naţionala U19 în amicalele cu Israel. Fundaşul poate debuta chiar luni, în meciul cu Viitorul.

Marco Ehmann: „Sunt fericit să fiu aici. Sunt fericit să fac parte oficial din echipă, a trebuit să aştept cinci luni şi sunt fericit că pot juca acum. Sunt pregătit să joc, dar sunt tânăr şi important pentru mine este să învăţ de la jucătorii mai în vârstă, care au mai multă experienţă, pentru a face pasul următor.

Antrenorul mă cunoaşte, îmi ştie calităţile şi are încredere în mine. Am venit în martie şi am fost fericit că am ajuns la Dinamo, un club mare, să am un antrenor care are încredere în mine, cunoscându-mă de la echipa naţională. De aceea am venit aici, a fost important. În cinci luni, nu am jucat în meciuri oficiale, dar m-am antrenat cu echipa şi am învăţat multe şi cred că am realizat un pas mare în jocul meu.

Nu vorbesc româna şi toată lumea mă întreabă cum e posbil, dar învăţ, acum am vorbit cu câţiva profesori să învăţ, în cinci luni am învăţat doar cuvintele importante pe teren. Este foarte important să învăţ limba repede. Marius Niculae m-a ajutat mult de când am venit la Bucureşti, mi-a arătat oraşul, mi-a spus despre club şi despre fani. Părinţii şi bunicii mei au crescut în România, au crescut cu Dinamo, cu Steaua şi sunt foarte fericiţi că sunt aici, la un club mare, cu cu tradiţie şi cu fani extraordinari, eu sunt foarte mândru să fiu parte din echipă”.

  • Nouă selecţii a adunat Marco Ehmann pentru reprezentativele U19 şi U18 ale României.
Reclame