El este jucătorul exemplu pentru May Mahlangu: „Oamenii pot învăţa de la el!”

Mijlocaşul lui Dinamo București, May Mahlangu a vorbit pentru Telekom Sport despre prietenia sa cu fost coleg de la Konyaspor şi Dinamo, Gabriel Torje. Precizând că îl priveşte pe acesta drept un model pentru modul în care reuşeşte să depăşească problemele.

„Când am ajuns la Konyaspor, Torje era o persoană fantastică. El a fost cel care mi-a făcut cunoştinţă cu ceilalţi jucători, era un tip plăcut care a avut grijă de mine pentru că nu ştiam pe nimeni. Am fost suprins când a trebuit să vin la Dinamo că joacă acolo. Ne-am întâlnit când s-a întors înapoi la Dinamo şi era aceeaşi persoană bună. Dar nu a jucat şi nu pot intra în asftel de detalii.

evomag.ro

Ceea ce mi-a plăcut la el este că zâmbeşte mereu, zâmbeşte şi nu renunţă. Oamenii pot învăţa de la el. Chiar dacă este greu în viaţă, iar viaţa devine şi mai grea. Îţi poţi spune ţie să nu renunţi şi vei reuşi!”, a declarat Mahlangu pentru sursa mai sus citată.

Revenit în iarnă în Liga 1, la Dinamo, Torje a jucat doar opt meciuri pentru gruparea roş-albă, după care a intrat în dizgraţia lui Florin Bratu şi nu a mai fost folosit în ultimele opt partide din play-out. Internaţionalul român de 28 de ani, are acceptul clubului din Rusia să se transfere la orice echipă până la 31 august, iar în cazul în care acest lucru nu se va întâmpla mijlocaşul va trebui să revină la Grozny.

  • 56 de meciuri şi 11 goluri ale Torje în tricoul echipei naţionale a României.
  • Gabi Torje a mai jucat la echipe precum Udinese, Espanyol, Konyaspor, Osmanlispor, Karabuksport sau Akhmat Grozny.
Reclame