VIDEO | Hagi, surprinde înaintea meciului din Ștefan cel Mare: “Dinamo este o echipă de tradiţie, o echipă bine organizată”

Dinamo și Viitorul se vor întâlni în ultimul meci al etapei a 4-a din Liga 1, luni, pe stadionul Dinamo, de la ora 21:00.

evomag.ro

Gheorghe Hagi a prefațat înfruntarea de luni seara, într-o conferință de presă și a avut cuvinte de laudă la adresa dinamoviştilor, mai ales a lui Florin Bratu. Fostul stelist spune că de când este antrenată de Florin Bratu, Dinamo este o echipă care are ritm şi intensitate, care joacă bine ofensiv, şi crede că partida dintre cele două formaţii va fi una frumoasă.

Gheorghe Hagi: „Va ieși un meci frumos. De când este Florin, Dinamo are un grup unit, are ritm și intensitate și joacă bine ofensiv. Dar și noi am făcut mereu meciuri bune cu Dinamo. Sper să prindem o zi bună, să facem un meci mare, să ne autodepășim, să fim la un nivel la înalt.

Ca să scoatem un rezultat pozitiv, trebuie să marcăm. Este un meci important, jucăm împotriva unui club de tradiție. Respectăm Dinamo, dar nici prea mult respect nu e bun, pentru că vrem să câștigăm! Am ajuns la nivelul lor, să ne batem de la egal la egal”.