Mircea Rednic i l-a „furat” pe Puljic, iar acum râde de FCSB: „Am văzut ce performanţă au făcut”

Adus de Mircea Rednic în România, împrumut de la belgienii de la Genk, Puljic a făcut o impresie foarte bună în sezonul 2015/2016, când a îmbrăcat tricoul lui Dinamo, iar evoluţiile foarte constante l-au transformat, imediat, într-o ţintă pentru finanţatorul roşu-albaştrilor.

bestkids.ro

Imediat după ce împrumutul în Ştefan cel Mare a expirat, Becali a intrat pe fir, a negociat cu stoperul ex-iugoslav, dar nu a putut ajunge la un acord financiar şi mutarea a picat. Acum, Puljic părea în pole-position să ajungă la FCSB, dar mutarea a picat din nou. Ante Puljic, a semnat cu echipa pregătită de Mircea Rednic, Al Faisaly, din Arabia Saudită.

„N-am avut nicio problemă că nu vine. Mi-a spus că vine şi ştiam că e om de cuvânt. Nu uită că l-am ajutat în momentele grele. El venea după o accidentare foarte grea, cu ligamente la genunchi şi nu prea juca în Belgia. Aşa că l-am luat la Dinamo.

Pot spune că i l-am furat Stelei. Chiar mă bucur acum. Că tot mă contestau chiar şi cei din galeria dinamoviştilor, marii ultraşi din Tei. Eu n-am influenţat jucătorii niciodată. A fost dorinţa lor. N-am nicio treabă, nici eu, nici fata mea. Puljic a zis că nu vrea la Steaua, a zis că vrea la mine. Bizonul a zis că vrea la Steaua, că vrea performanţă. De când e el acolo, am văzut ce performanţă au făcut. Au luat vreo două campionate şi nu ştiu câte alte cupe”, a declarat antrenorul lui Al Faisaly, Mircea Rednic.

  • Ante Puljic a evoluat 28 de meciuri pentru Dinamo şi a înscris două goluri, unul chiar într-un derby cu FCSB în sezonul 2015/2016, fiind împrumutat atunci de la Gent.
Reclame