Primul meci fără gol primit i-a dat curaj lui Bratu: „A fost un meci pregătit foarte bine”

Dinamo a învins-o pe Viitorul cu scorul de 1-0, luni seara, pe stadionul din Şoseaua Ştefan cel Mare, în ultimul meci din etapa a patra a Ligii I de fotbal. Unicul gol al partidei a fost reuşit de sud-africanul May Mahlangu (34), care a îndeplinit o simplă formalitate la faza reuşită de Daniel Popa.

evomag.ro

Florin Bratu a fost un antrenor fericit la finalul partidei cu Viitorul Constanţa, prima din acest sezon în care Dinamo nu a primit gol. Tehnicianul lui Dinamo şi-a felicitat jucătorii la finalul meciului.

„A fost un meci pregătit foarte bine, pe care jucătorii mei l-au interpretat foarte bine. Sunt mândru, am jucat cu patru jucători sub 21 de ani, un debutant, Denis Ciobotariu, care a făcut un joc formidabil azi. Ceilalţi s-au subordonat din punct de vedere tactic la tot ce le-am transmis. Aveam nevoie foarte mare de victorie, mă bucur că am reuşit-o şi cred că nu le-am dat prea multe şanse jucătorilor de la Viitorul. E mai puţin important trecutul, vreau să felicit Viitorul pentru jocul pe care l-a făcut. Îi mulţumesc lui Gică Hagi pentru cuvintele frumoase, îmi dau încredere pe mai departe. A contat lipsa lui, cred că am fost avantajaţi, pentru că e important ca echipa să aibă antrenorul pe margine. Sper ca această victorie să fie o descătuşare şi mă bucur că, în sfârşit, nu am luat gol şi am arătat că ne putem apăra cu zece jucători, nu doar cu patru.

Vlad Olteanu nu a fost în lot la Mediaş, azi a fost titular şi a jucat bine. Toţi jucătorii sunt valizi, pot juca titulari, dar astea au fost alegerile mele pentru această seară”, a declarat Florin Bratu la finalul partide.

Florin Bratu i-a răspuns şi lui Cornel Dinu, care a afirmat după ce Dinamo a încasat 7 goluri în primele trei partide că pregătirea fizică a dinamoviştilor seamănă cu şotronul.

„Nu am apucat să vorbesc cu Cornel Dinu. Pe această vale îl invit la antrenamente cu mare plăcere să ne arate şi nouă cum se joacă şotronul”, a mai spus Bratu.

Tehnicianul dinamoviştilor a dezvăluit că Marius Şumudică îl mai sfătuiește: „Vorbesc cu Şumudică, suntem prieteni, am jucat la Rapid împreună. E un antrenor care a făcut multe lucruri importante în fotbalul românesc, îl apreciez şi îi mulţumesc că îmi dă încredere”.

Reclame