Care este opinia lui Paul Anton despre transferul lui Nistor la FCSB

Fostul mijlocaș din Ștefan cel Mare, Paul Anton (27 de ani), tocmai a schimbat echipa în Rusia, plecând de la Anji la Krîlia Sovetov Samara, unde a şi fost prezentat oficial.

somproduct.ro

Fostul căpitan de la Dinamo Bucureşti, a vorbit ca un fan al „câinilor” şi a refuzat să catalogheze drept bună sau rea plecarea lui Dan Nistor la marea rivală, însă a transmis că lui Florin Bratu îi va fi greu să-l înlocuiască în echipă atât pe el, cât şi pe May Mahlangu, plecat la Ludogoreţ.

“Prefer să nu intru în detalii pe tema asta, nu e treaba mea ceea ce va face Dan Nistor sau clubul Dinamo în primul rând, că eu din câte îi cunosc şi din ce ştiu, Nistor e sub contract, iar cheia e la cei de la Dinamo. Ei ştiu mai bine ceea ce au de făcut.

Eu ce pot să spun e că şi May şi Nistor sunt nişte jucători extraordinari cu calităţi foarte bune. Sunt jucători importanţi, care pot face faţă la nivel înalt. Eu unul îi apreciez pe amândoi. Nu vreau să mă gândesc, sincer. Acum, din exterior, ca un suporter, mi-ar plăcea ca ei să continue şi ca echipa să aibă rezultate bune, însă în viaţa unui fotbalist sunt anumite decizii pe care trebuie să le cântăreşti foarte bine. E clar că, dacă cei doi vor pleca, Dinamo va fi mult mai slabă. Va fi dificil să-i înlocuieşti, în începutul acesta de campionat au avut evoluţii foarte bune şi e clar că fără ei va fi un minus. Cei de la Dinamo ştiu cel mai bine ce au de făcut”, a fost reacţia lui Paul Anton cu privire la plecarea lui Nistor la FCSB.

watchshop.ro

Paul Anton, a vorbit şi despre transferul său la Anji la Krîlia Sovetov Samara, unde a şi fost prezentat oficial: “Eu zic că mi se potriveşte (n.r. – campionatul Rusiei). Eu zic am avut evoluţii bune. Am avut ocazia să joc 11 meciuri si eu zic că am făcut lucruri destul de bune. Eu am semnat trei ani de zile contract cu Krîlia. Sper să-i duc la bun sfârşit în condiţii foarte bune, atât pentru mine, cât şi pentru club. Să reuşim să avem performanţe împreună, iar eu personal să reuşesc să joc meci de meci şi să fac treabă bună”, a mai spus Paul Anton.

  • Mijlocaşul a mai evoluat în cariera sa la Delta Tulcea, FCM Târgu Mureş, Pandurii Târgu Jiu, FC Dinamo Bucureşti, Getafe şi Anji.
  • 1.000.000 de euro este cota de piaţă a lui Paul Anton.
Reclame