„Vom lupta cu Becali!”. Răspunsul ferm al clubului Dinamo, după oferta celor de la FCSB pentru Nistor

Contre între FC Dinamo Bucureşti şi FCSB pentru transferul lui Dan Nistor! Gigi Becali a anunţat că a făcut deja o ofertă oficială pentru ca mijlocaşul central în vârstă de 30 de ani să ajungă sub comanda lui Nicolae Dică, iar latifundiarul din Pipera este dispus să-i plătească lui Ionuţ Negoiţă nu mai puţin de 500.000 de euro şi să-l lase pe Kamer Qaka să joace în “Ştefan cel Mare”.

Dinamo a refuzat din start ideea de a-şi ceda căpitanul la rivala FCSB. Anunţul a fost făcut de Alexandru David, preşedintele grupării din Ştefan cel Mare, care a vorbit şi de plecarea lui May Mahlangu. Mai mult, oficialul a negat informaţia conform căreia jucătorul a refuzat să participe la antrenamentul de azi.

„Nu au nicio legătură (n.r. – plecarea lui Mahlangu cu transferul ratat de Nistor). Una e furtună într-un pahar cu apă, declanșată de către ofertantul Ligii 1, domnul Gigi Becali. Care altfel a primit răspuns chiar de la primul telefon că nu poate fi vorba despre așa ceva.

watchshop.ro

I s-a spus foarte clar „nu” domnului Gigi Becali. A refuzat poveste cu Qaka și cu 500.000 de euro. Domnul Becali a lăsat-o apoi un pic la apă pentru că trebuia făcută un pic de vâlvă la Dinamo. Sunt convins că şi Nistor îl ştie pe domnul Becali. E foarte greu să lupţi cu el, dar noi vom lupta. Am mai luptat şi în trecut, cu Bizonul, cu Nemec. Pe Nemec i-am zis că nu-l va lua şi nu l-a luat.

Nistor mai are doi ani de contract cu Dinamo. Este o mare minciună că a refuzat să meargă la antrenament. A fost acolo, s-a antrenat. În ceea ce privește discuțiile care au început de câteva săptămâni pentru prelungirea contractului, acestea sunt în toi și nu intru în detalii până lucrurile nu sunt clare. Nu e adevărat că a cerut salariul despre care s-a scris că i l-ar fi oferit Gigi Becali la FCSB”, a declarat Alexandru David.

  • În cele patru meciuri în care a fost folosit, Nistor a marcat un gol şi şi-a trecut în cont două assist-uri.
Reclame