Dan Nistor a pus punct speculaţiilor | Mesaj pentru fani

Dan Nistor (30 de ani) a reacţioant, după apariţia în presa a zvonurilor privind transferul său la FCSB şi intervenţia fanilor din Ştefan cel Mare, care au anunţat că vor să redirecţioneze toţi banii strânşi în programul socios lansat în acest an.

La o zi de la iniţiativa fanilor, Nistor a făcut primele declaraţii. Mijlocaşul a declarat că nu are nevoie de banii fanilor dinamovişti, după ce aceştia s-au oferit să-i plătească o parte din salariu pentru a nu pleca la FCSB, dar a ţinut să le mulţumească public. Aşteaptă însă un semn din partea clubului.

watchshop.ro

„Le mulţumesc fanilor pentru iniţiativă! Este un lucru remarcabil, dar în niciun caz nu vreau banii acestora! Este vorba de aprecierea clubului, aprecierea fanilor o am!

Nici nu s-a pus problema să nu mă antrenez pentru că îmi respect munca şi clubul pentru care joc. Am vrut să clarific şi această situaţie!”, a declarat Dan Nistor pentru Telekom Sport.

Finanţatorul celor de la FCSB a declarat public că vrea să-l transfere pe fotbalistul lui Dinamo şi că îi oferă un salariu de 20.000 de euro pe lună. Fanii au luat atitudine imediat şi, pentru a nu risca să piardă un alt fotbalist important în detrimentul rivalei, au decis să suporte diferenţa de bani până la suma promisă de patronul FCSB.

  • 58 de meciuri are Nistor la Dinamo, în toate competiţiile. Ajuns căpitan al roş-albilor, mijlocaşul a marcat 8 goluri şi a oferit 18 pase decisive.
Reclame