VIDEO | Claudiu Vaişcovici deranjat de modul în care Negoiţă manageriază clubul Dinamo

Claudiu Vaișcovici, fostul atacant al lui Dinamo, lansează un atac dur la adresa conducerii dinamoviste, după ce au stat la negocieri cu Gigi Becali pentru transferul lui Dan Nistor la FCSB.

somproduct.ro

Vaişcovici este deranjat de faptul că Ionuţ Negoiţă vede în Dinamo doar o afacere şi nu îşi propune să facă performanţă la club.

Claudiu Vaişcovici: “Dacă-l dăm și pe Nistor, s-a terminat. La Dinamo e ca la aprozar. L-am dat deja pe Mahlangu, care mai mișca și ăla ceva. May era un jucător foarte util, cu o capacitate de efort extraordinară. Mai pierdea el mingi, dar dacă alerga atât și nici nu pierdea mingi, nu mai juca la Dinamo. Dacă îl dăm și pe Nistor… Fără el, Dinamo e ca Voluntariul. O să se bată la retrogradare!

Eu cred că dacă Gigi Becali dă un milion de euro, Negoita îl duce de mână pe Nistor la FCSB. Cu omul ăsta trebuie stat clar de vorbă și trebuie întrebat «Băi, ce vrei tu? Să terminăm pe 6-7 an de an sau să ne batem și noi la campionat?» Negoiță zice că vrea să vândă echipa, dar daca vine unul și îi dă 10 milioane de euro, o să spună că vrea 15. Daca vine altul și îi oferă 15, el o să ceară 20. Nu va mai luați după ce spune. El nu vrea să dea echipa, vrea să facă bani.

Să sperăm că Bratu va face treabă bună. Dar văd foarte mulți tineri și câte 4-5 schimbări pe meci. Mă gândesc la Tsitsipas ăsta. Păi, ce-ai făcut cu Tsitsipas? L-ai avut sezonul trecut, l-ai folosit în primele meciuri și acum e rezervă. De ce nu ai spus înainte de startul sezonului că nu e bun? De ce nu i-ai zis «Băiatule, pleacă!». L-a adus pe Popovici și l-a scos din echipă, spunând că nu poate juca în stânga. Dar oare nu poate juca în dreapta? Mie mi se pare că are calități! S-ar putea să se termine campionatul până își dă Bratu seama de toți jucătorii și să terminăm tot pe 8.”

Reclame