Burleanu îl apără pe Rădoi în scandalul convocărilor | Dănciulescu intervine

Preşedintele Federaţiei Române de Fotbal, Răzvan Burleanu îl apără pe Mirel Rădoi, în scandalul convocărilor şi spune că noul selecţioner al echipei reprezentative de tineret nu are niciun interes ascuns atunci când stabileşte ce jucători sunt convocaţi la naţionala Under 21.

somproduct.ro

Mai mult, Burleanu susţine că Rădoi a şi discutat cu oficialii lui Dinamo: „Cred că asemenea reacţii vor mai fi, pentru că întotdeauna un club consideră că jucătorii săi sunt cei mai buni. Îl cunosc bine pe Rădoi şi este un profesionist desăvârşit. Eu ştiu că a avut o discuţie cu cei de la Dinamo şi s-a înţeles cum stau lucrurile. Departe de Mirel Rădoi vreun interes ascuns”, spune preşedintele Federaţiei Române.

După reacţia dură a lui Alexandru David, care declarase că este hotărât să-i plătească noului selecţioner consultaţia şi că selecţia făcută de Rădoi a fost ”una mizerabilă”, a venit şi reacţia directorului general al clubului, Ionel Dănciulescu.

watchshop.ro

“E strategia lui Radoi, dar spun că avem jucători interesanţi, care ar fi putut face parte din lot. Am discutat cu Rădoi, mi-a explicat anumite lucruri, dar nici nu cred că ar fi trebuit să îmi dea mie explicaţii. El aşa a gândit dubla asta importantă. E decizia lui, el hotaraşte. Nu am intrat foarte mult în detalii. El i-a argumentat mult mai mult lui David când au discutat”, a declarat Dănciulescu.

  • Dinamo crede că Deian Sorescu, Denis Ciobotariu, Ricardo Grigore sau chiar Robert Moldoveanu ar fi meritat chemaţi la naţionala de tineret.
Reclame