Ultimele informaţii despre situaţia lui Nistor | „Pretențiile lui Dan Nistor nu sunt exagerate”

Dan Nistor a fost chemat de șefii lui Dinamo pentru discuții privind contractul. Căpitanul roș-albilor a mers la Rin, împreună cu impresarul său Lucian Marinescu, pentru a negocia o eventuală mărire de salariu.

watchshop.ro

Alexandru David, preşedintele lui Dinamo, a anunţat că alb-roşii şi Nistor nu au ajuns, încă, la un numitor comun. Cel mai probabil, Nistor va semna noul contract la începutul săptămânii viitoare, după partida cu Universitatea Craiova.

„Am avut discuții zilele precedente. Astăzi a fost o întâlnire decisivă. Pretențiile lui Dan Nistor nu sunt exagerate, nu sunt peste ceea ce poate face Dinamo. Noi le-am înțeles, iar discuția finală va avea loc săptămâna viitoare, după meciul de la Craiova. Dar suntem pe drumul bun, foarte aproape de prelungirea contractului. Mai sunt câteva detalii mici pe care trebuie să le reglăm. Nu va avea clauză de reziliere. Nu vrem să mai repetăm situaţiile de anii trecuţi, cu jucătorii ajunşi în ultimul an de contract.

Dan tot timpul a fost dinamovist și niciodată nu a avut pretenții mari. Nu a vrut să speculeze pseudo-oferta de la FCSB pentru a negocia de pe altă poziție cu noi. Noi începuserăm discuțiile pentru prelungirea contractului cu mult înainte de apariția domnului Becali în presă.

Orice ofertă care vine de la FCSB trebuie să beneficieze și de o suprataxare. Oferta lor poate a fost corectă, dar nu a trecut de această suprataxare. Într-un calcul mult mai larg, putem constata că banii primiți i-am pierde din alte lucruri adiacente. La o poziție mai bună în clasament, la vânzările de tricouri și bilete. Sunt multe calcule.

Dacă domnul Becali vrea să cumpere de la Dinamo, trebuie să plătească taxa asta în plus”, a declarat Alexandru David.

  • Nistor are un contract valabil până în vara lui 2020, iar dacă parţiile vor cădea de comun acord, noua înţelegere se va întinde acum până în 2022.
Reclame