VIDEO | Secretarul general al „câinilor” îl ironizează pe Reghecampf: „S-au mai făcut statui pentru jucători, cred că ştie asta”

Telenovela eventualului transfer al lui Dan Nistor la FCSB își consumă și săptămâna aceasta câteva episoade.

watchshop.ro

„Clarificările între domnul Negoiţă, Dan Nistor şi agentul jucătorului sunt confidenţiale. Nu facem public, fiindcă am văzut că multă lume îşi dă cu părerea. Să ştiţi că la Dinamo s-au mai făcut statui pentru jucători, iar domnul Reghecampf cred că ştie lucrul acesta”, a spus la ProSport LIVE, Bogdan Bălănescu, secretarul general al roş-albilor, aluzia sa fiind la antrenorul celor de la Al Wahda. Laurenţiu Reghecampf îl sfătuia pe mijlocaş să dea curs ofertei de la FCSB motivând că la Dinamo nu va fi apreciat la adevărata valoare. De fapt, tehnicianul clubului din Emirate dorea ca liderul trupei lui Bratu să plece la clubul lui Becali fiindcă soţia sa ar fi intermediat mutarea.

Dan Nistor, căpitanul lui Dinamo, va semna astăzi un nou contract cu roş-albii, după ce zilele acestea a fost intens dorit de către rivala FCSB. Pentru a-şi păstra liderul, acţionarul Ionuţ Negoiţă bagă mâna adânc în buzunar şi va achita 18.000 de euro lunar mijlocaşului de 30 de ani, conform Radio Dinamo 1948. Nistor are un contract valabil până în vara lui 2020, iar dacă parţiile vor cădea de comun acord, noua înţelegere se va întinde acum până în 2022.

Reclame