Nistor s-a decis! Fotbalistul semnează prelungirea contractului | Ce salariu va încasa

Dan Nistor (30 de ani) e zilele acestea protagonistul uneia dintre cele mai mari „telenovele” din acest an din fotbalul românesc, aceasta fiind pe cale să se termine.

somproduct.ro

Radio Dinamo1948 anunţă că Dan Nistor îşi va prelungi contractul cu Dinamo şi că fotbalistul va câştiga 18.000 de euro pe lună. Mărirea de salariu ar fi una semnificativă: Nistor câştiga lunar doar 8.000 de euro, iar, după oferta primită de la Gigi Becali, dinamoviştii au vrut să îi crească salariu la 9.000 de euro.

În urmă cu câteva zile, președintele clubului Dinamo, Alexandru David afirma că Dan Nistor nu va pleca la rivali din oraș. Mai mult, mijlocaşul ar urma să își prelungească înțelegerea cu Dinamo.

„Nistor rămâne la Dinamo. A fost, este și va rămâne la Dinamo. Am primit oferte zilnic de la patronul FCSB. Nenumărate. Dar suntem în continuare în negocieri să îi prelungim înțelegerea cu Dinamo.

Categoric vom face plângere la Comisia de Disciplină. Săptămâna asta a fost Nistor, săptămâna viitoare ar putea fi altcineva. Noroc că se termină perioada de transferuri”, a spus oficialul lui Dinamo.

watchshop.ro

Chiar şi Lucian Marinescu, impresarul lui Nistor, susţine că acesta este la un pas de prelungirea contractului cu echipa din Ştefan cel Mare: ”Spre lauda lui Dinamo, ei se comportă precum un club mare şi vor să îi prelungească înţelegerea lui Nistor. Aşteptăm să revină în ţară domnul Negoiţă şi cred că se va întâmpla săptămâna asta, de asta am venit la Bucureşti. E bine că Dinamo are o linie sănătoasă şi că vrea să meargă mai departe cu Dan”.

Reclame