Contra i-a răspuns lui Cornel Dinu, după ce a fost ”contrat” de „Procuror”

Criticat aspru de Cornel Dinu după egalul de la Ploiești, cu Muntenegru, 0-0, şi acuzat că nu poate face faţă rigorilor echipei naţionale, Cosmin Contra (42 de ani) a declarat, duminică, la Belgrad, într-o conferinţă de presă, că negativismul a revenit în jurul echipei naţionale.

melimeloparis.ro

Selecţionerul naţionalei n-a tăcut și i-a oferit replica fostului jucător de legendă al lui Dinamo, dar și al echipei naționale.

”Criticile sunt bune dacă sunt coerente și reale! N-am cum să am un război cu un om așa de valoros precum Cornel Dinu. Nu știu dacă suntem într-o criză. Din 10 meciuri cu mine pe bancă avem doar o înfrângere. Eu văd o îmbunătățire a jocului, chiar dacă nu ne-a ieșit un joc bun pe faza de atac. Lucrăm la antrenamente diferite trasee, dar în timpul meciului contează și cum se apără adversarul.

Se vorbește prea mult de rezultatul cu Muntenegru. Nu știu de ce lumea nu vede o altă stare de spirit la echipă. I-am dominat total pe muntenegreni, ei au fost periculoși doar pe anumite momente de neatenție ale noastre. Dacă se înscria, vorbeam despre ce meci bun a făcut naționala României. Fiind egal, negativismul a revenit în jurul naționalei!”, a spus Contra, la conferința oficială de presă dinaintea partidei de la Belgrad.

bestkids.ro

Imediat după 0-0 cu naţionala din care au lipsit vedetele Marusic şi Jovetic, fostul fundaş, antrenor şi conducător de la Dinamo s-a îndreptat contra selecţionerului: „Partida de la Ploieşti e o reconfirmare a crizei din fotbalul românesc. Nu prea sunt jucători de nivel internaţional, dar şi la selecţie e mare confuzie. Nu ştii dacă se mai face pe criterii de formă sau de valoare, cum e peste tot. Incontestabil, Contra e un câştig faţă de Daum. Dar, după ce am văzut, nu cred că el are capacitatea profesională de a gestiona o echipă naţională! Şi mai ales una în criză, cum e a noastră”, a spus Dinu.

Partida dintre Serbia şi România, din Liga Naţiunilor, este programată luni, la ora 21:45, pe Stadionul Partizan din Belgard, în etapa a II-a a Grupei 4 a Ligii C a Ligii Naţiunilor. În primul meci, tricolorii au remizat, vineri, scor 0-0, cu Muntenegru, la Ploieşti.

Reclame