Motivul pentru care Lupu a fost demis de la Dinamo

Fostul jucător al lui Dinamo, Dănuţ Lupu a fost anunţat de conducerea clubului că nu mai este nevoie la echipa din Ştefan cel Mare de serviciile sale, deoarece trebuie să se facă restructurări în cadrul clubului. Dănuţ Lupu a dezvăluit motivul pentru care a fost îndepărtat de la echipă, dar şi despre viitorul pe care îl vede în Ştefan cel Mare.

„Voi ştiţi că eu spun fără nici o reţinere lucrurilor pe nume şi aşa o voi face şi acum. Am preferat să stau retras o perioadă că nu doream să se interpreteze vorbele mele. Nu doream să se spună că, după ce am fost dat afară de la Dinamo, m-am apucat şi eu imediat să atac. M-au dat afară acum câteva săptămâni şi mi-au spus că nu au ce să îmi facă deoarece s-a dat ordin de sus să se facă restructurări.

Dar al naibii eram şi eu ăla cu cel mai mare salariu de prin club, nu? Din păcate acum de Dinamo a rămas doar numele, iar dacă nu exista Peluza Cătălin Hâldan de mult se alegea praful. Suporterii ţin în viaţă Dinamo.

Vouă vă place fotbalul de la Dinamo? Nu vedeţi că prin deplasare această echipă încasează doar câte trei goluri? Hai să fim serioşi! Acolo este un haos total, iar lui Bratu îi e frică să nu se trezească fără jucători pe la antrenamente. Îi e frică de la o zi la alta să nu îi fie vânduţi din jucători, iar la plecări el nu are nici un cuvânt de spus. Voi credeţi că la Dinamo fotbalul se mai poate juca doar cu sărut-mâna? Nu! Îţi trebuie bani, iar Negoiţă nu prea îi mai scote din buzunar”, a declarat Lupu, pentru fanatik.ro.

Fostul membru în echipa de scouting a clubului a vorbit şi despre posibilitatea ca Dan Nistor să plece de la Dinamo.

“Hai să fim serioşi! Ionuţ Negoiţă nu a avut curajul să îl vândă şi pe Nistor. Dacă nu erau suporterii din PCH, Dan Nistor era vândut lui Gigi Becali după primul telefon. Dar de frică Negoiţă nu l-a mai dat şi pe Nistor. Însă, dacă stau bine să analizez, totuşi Ionuţ Negoiţă nu o să mai aibă în viaţa lui o aşa ofertă pentru Nistor. Nimeni nu o să îi mai dea 700 de mii de euro pe un jucător de 30 de ani, ba să te mai alegi şi cu un fotbalist ca Qaka. Aici Negoiţă nu gândise prost, dar a avut ghinionul ca doar Gigi Becali să îi facă această ofertă.

Însă eu unul mă distrez când văd că se spune că nu mai decide Ionuţ Negoiţă la Dinamo, că e altul patronul. Dar pe Danciulescu îl tot auzim pe la televizor când vorbeşte despre un subiect, că nu s-a decis nimic că e placat domnul Negoiţă în vacanţă. Păi mai decide Negoiţă la Dinamo sau nu mai decide? Însă totul la Dinamo s-a transformat într-un haos total.

Voi mai vedeţi pe cineva de la Dinamo să iasă şi să vorbească despre obiectivul lui Dinamo? Eu de când mă ştiu acest club a luptat pentru cupă şi campionat, dar acum nimeni nu mai vorbeşte despre aşa ceva. Mai era în club un ultim dinamovist, dar a fost îndepărtat şi ăla prin uşa din dos. Acela am fost eu”, a mai spus Lupu.

  • Dănuţ Lupu, 51 de ani, a cîştigat cu Dinamo campionatul şi cupa în sezonul ’89-’90.

Lasă un răspuns